Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Tower of God ''Spoiler'' Tartışma

Gustang Biraz zayıf kaldı ama daha shinworyu kullanacağını düşünüyorum. Eğer başka hiç kitabı falan filan gücü yoksa o zamanda içlerinde belki de zayıf olanlardan biridir dolayısıyla entellektüel tipiyle de tarihçi olmuştur. ben yinede şovunu yapmadığını düşünüyorum.

Birazda baam gibi 2 diken, red ve blue thryssa , leviathian ve black march yanında ruhlar var. bir şeyleri absorbe eden veya ganimet gibi eşya üstüne güçlerini gösteriyor. trau animaları ganimet edinmiş, necromancy e girmiş. gustangin eşya hikayesi ioradanda bir mantığa bağlanır eğer kendi gücünü de bi gösterirse...
 
Son düzenleme:
 
Baam'e o kadar dışardan güc yuttu diye laf ediyorduk. Gustang her bölüm farklı bi çalıntı güç veya silah çıkartıyor.
 
Yıllar sonra tekrar okuyup güncele geldim. Gerçekten yıllar olmuştu. Uzun uzun bir şeyler yazmak istemiyorum. Sadece şunu söyleyeceğim; seriyi okumak çok iyi geldi bana. Sürekli merakımı çekmeyi, okumaya devam ettirmeyi başardı. Hala merak ettiğim, heyecanlandığım çok şey var. Şu an OP'tan önde benim için bu konuda. Bir anda 100 bölüm TOG mu çıksın yoksa 100 bölüm OP mu deseler, hiç düşünmeden TOG derim.

Bir de şu var, bu tarz forumlara takılmayınca seriden alınan zevk artıyormuş. Çünkü forumlarda farklı farklı beklentileri olan, her şeyi didik didik eden ve sürekli olumsuz eleştiri yapıp sizi de o düşüncelere çeken insanlar oluyor ve bu da, seriden beklentilerinizi ve aldığınız zevki etkileyebiliyor. Bende öyle oluyormuş en azından.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık