Hiçşahsi kibir ve günahlarımdan bahseden biri değilim. Seride karakterin sadık olduğuna dair bir işarette yok çünkü karakterle ilgili söylenen şeyler 3. şahıslar tarafından söylenen bir şeyler. Sadece Grace üzerinden kurmamıştım teoriyi, teoride Zahard ve V de var. Belki kim bilir büyücü olduğuna atfedilen Grace kendine insanları aşık eden biri de çıkabilir.Yaptığın cinsiyetçiliğin vurgulanması hiçbir noktada benim "incindiğime" varmıyor, kibirli hezeyanlardan çıkar ancak böyle bir bağlantı. Grace'in toz pembe bir karakter olup olmamasında değilim, pek umrumda değil ve bu kadar kapsayıcı bir bağlamda da konuşmuyorduk zaten. Seride, karakterin sadık olmadığına dair bir işaret yokken; sırf cinsiyetinden ötürü deyyus fantezilerini aratmayan bir teori yazman çirkin. 38 yaşında adamsın, şahsi tecrübelerini topluma genelleyecek yaşı çoktan geçmiş olmalıydın.
Sırf cinsiyetinden ötürü, bir karakteri ya da o karakteri forumda savunan kişileri beyaz şovalyenin parıldayan zırhıyla kılıçları çekerek sen savunabilirsin.
Ben BAAM ın ailesinin beyazlar içinde düşünmedim hiç, çünkü kulede kimse beyaz değil. Herkes gri karakterlerde. Şahsi tecrübelerimi aktarmaya başlarsam forum üzerinden olmaz herhalde.
Anadolu coğrafyasını genellersem olur mu? Buna müsade eder misin? Yoksa forumda incittiklerim yastıklarına kapanıp "karaktere nasıl böyle şeyler söyler" diye ağlamaya devam mı edecek?