Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Rings of Power (Çöp) (2022-)

2. Sezonu Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 6 16.7%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 30 83.3%

  • Kullanılan toplam oy
    36
15-20 tane orc sauronu öldürdü. Yüzlerce ork 1 kralı öldüremeyecek mi şimdi? Ya da esir mi alacaklar?
Mantıken esir almalarını lazım hepsini. Elrond bayıldı zaten, gil-galad'ı da koruyan kalmadı. Ha cüceler gelirse yine 5.gün şafağı göndermesi yaptılar da, yine de kurtarılmaz. Malum kral en büyük pazarlık kozu. Son bölüm birde, sauron büyü falan patlatmaz ise merak ediyorum nasıl bağlayacaklar sezonu.
 
Ya loremuş falan umrunda değil isterse Galadriel Elrond baya baya sevişme sahnesi yazsınlar, Hatta sauronu dişi yapıp galadrielle seviştirsinler masalsı bir dünya yerine Got gibi sevişme sahneleri olan bir evren kursunlar en azından izlenmler artsın diye. :hhh: falan bunlar önemli değil. Dizi güzel değil senaryo bok gibi bu arada dizide en elf gibi elf de zenci elf ya legolas gibi takılıyor kitaba dair bir bilgim yok ama filmlerde elfler hep süper yetenek gibiydiler Legolas şov yapıyordu öyle şeyler bekliyordum. Bir tek zenci elfe vermişler onu. Koskoca kralsın bişey yap büyü müyü at ya. Önemli karakterler fantastik bir güç göstersin. Bu arada bu orclar neymiş ya sınırsız füze attılar eregiona. Fantastik dönemlerde füzeyi icat etmişler. Bağlanabileceğimiz bir karakter yaratamadılar. Legolas Aragorn Gimli üçlüsü muhteşemdi ya. Kalbim kırılıyor şunu izledikçe. :(
 
Ne yorum yapacağımı bilemiyorum. Araya her türden elf atıyorlar uzakdoğulu da en iyi okçu kadın. Ulubatlı hasan gibi yediği oklardan yıkılmadı görevini yaptı sonra öldü. Bizim sarı kız olmasa ortadünya fıstık gibi yer olacakmış onu anladım. her türlü saçmalık bunun yüzünden oldu.
 
Lan ben dizinin sonunu izlememişim ya bir tane Troll geldi, niye geldi niye öldü anlamadım. Kos koca Mamutu tekte indiren Legolas nerede? Bunlar nerede ? Elfler niye bu kadar az ? O zaman bunların soyu burada tükenseydi djdjdjjddj Adar da yüzük peşinde, Elrond u çapulcu yapmışlar :( Adar kim la? Dayak yiyor ondan
 
Arşivimdeki 4k Lotr ve hobbit serisini izlemek için şu dizinin bitmesini bekliyorum.Özellikle lotr yanında sönük kalan hobbit serisi bile gözümde kalitesi baya yükselecek :ehe:
 
Arşivimdeki 4k Lotr ve hobbit serisini izlemek için şu dizinin bitmesini bekliyorum.Özellikle lotr yanında sönük kalan hobbit serisi bile gözümde kalitesi baya yükselecek :ehe:
Hobbit serisinde ki Elf ve Cüce savaş sahneleri bence muazzamdı o seriyi de hiç sevmem bu arada ama Elflerin ve Cücelerin koca ordularını muazzam gösteriyorlar, insan gaza geliyor bir de dizidekine bak sanki mahalle kavgası.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık