Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1127: Gizemli Diyarda Macera

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 23 19.2%
  • Orta

    Kullanılan: 24 20.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 73 60.8%

  • Kullanılan toplam oy
    120
Zeus epey nerflenmiş. Zeus'u Big Mom kullanırken veya Zeus Big Mom'a karşı kullanılırken çok daha güçlüydü. Şimdi kediye ciddi bir hasar bile verememiş.
Ayrıca Zeus uçabiliyordu. Nami yolun bitmesine ve kaçacak yer olmamasına rağmen bu özelliği kullanmıyor.
 
Son düzenleme:
Zeus epey nerflenmiş. Zeus'u Big Mom kullanırken veya Zeus Big Mom'a karşı kullanılırken çok daha güçlüydü. Şimdi kediye ciddi bir hasar bile verememiş.
Ayrıca Zeus uçabiliyordu. Nami yolun bitmesine ve kaçacak yer olmamasına rağmen bu özelliği kullanmıyor.
Kedi rogerın amca oğluymuş ondan kaderinde yenilememek var. Yonkou tayfası full force dalınca bayılıyor anca
 
Luffy'nin hasırşapka takmaması, sırtında önce bir şey olmaması, sonra kılıç sonra da balta olması, g3 tekniğine g4 demesi ve geçen bölüm sonundaki Nami'ye kimin seslendiğinin bilinmemesi sebebiyle olayın bir halüsinasyon ya da Loki'nin oyunu olduğunu iddia etmiş

Bölümün başında bir tavşanın yenildiği söyleniyor, bölüm sonundaysa Luffy tavşan çok lezzetliydi diyor. Yani olayda bir gerçeklik payı var, (tamamen) halüsinasyon olamaz.
 
Son düzenleme:
Filler gibi bölüm. Bu saatten sonra İsa gelse Nika'yı gördüm mü "Allah'ım affet der." Tavşanla kediyle olacak iş değil
 
Wano'da sular durulmuyor. Ancak bu halk bunu hak ediyor ki bir düzelme işareti bile yok. Kozuki yalakaları her köşe başını kapmış. Islah olmanın sembolü haline gelimiş koskoca Kuri'nin başına iti köpeği geçirmişler. Ne derler bilirsiniz, it doydu da Haydar mı kaldı? Momonosuke çocuk padişah gibi bir şey oldu. Ülkeyi muhtarlık yapamayacak nitelikteki Kinemon yönetiyor. Kaçırılma olayları karşısında köpek endişeli deniyor?!? Bu durumu düzeltmesi gerekenler sadece kınamakla yetiniyor. Devlet bir şeye izin veriyorsa o şeyden faydalandığı bir durum vardır. Momonosuke enkaz devraldı ancak bir an önce etrafındaki sırtlanlardan kurtulması gerek. Babasının başını bunlar yedi. Geçmişten ders alması gerek ama babası neydi ki Momonosuke ne olsun? Yine de iyi niyetli bir çocuk olduğu için umudum var. Öte yandan görünen o ki Wano'daki açlık Yamato'dan kaynaklıymış. Her sahne alışından elleri ve ağzı dolu. Milletin rızkını yedi yedi doymadı, bu kadar yiyecek ne vardı, Yamato?
 
Klasik bir One Piece arc başlangıcı olarak tayfa ayrılıyor bu duruma artık alıştık ancak bu ayırılmaların en komiği en dandiği en baştan savması oldu sanırsam. Aşırı dozdan dolaylı bayılan tayfa bu kadar kolay kayıp oluyorsa bu dünya hükümetinin vay haline. Öyle 5 kadim 3 amiral falan göndermeye gerek yok bu tayfa için parti sonrası tuzağa düşür iş bitsin zaten tayfa baygın olacak hop yonkou tayfasını ele geçirdin. Bu gerçekten inanılmaz bir baştan savma durumu bu zamana kadar en azından yolculuk sırasında bire deniz olayı veya random bir hava olayı oluyordu da tayfa ayrılıyordu.

Bunun yanı sıra Twitter'da ve burada da konuşulan paneller arasında kayıp olan kılıçlar ve baltalar. Açıkçası tayfanın böyle baştan savma bir biçimde ayrılmasından sonra "Acaba Loki trickster olarak bizim tayfa ile oyun mu oynuyor" veya "içtikleri absinth nedeni ile halisülasyon görüyorlar" gibi düşüncelerin fazla naif ve çok detaycı düşünceler olduğunu düşünüyorum. Normal şartlarda bu hafta ara olması gerekirken bölüm çıktı muhtemelen editör hataları nedeni ile gözden bu detaylar kaçtı.

Genel olarak çok boş bi bölüm olduğunu düşünüyorum ancak yine Elbaf'ta yer alan dünya ağacı ile beraber bu arc'ın nordic mitoloji öğeleri dolu olacağını ve masalsı bi arc'ın bizi beklediğini düşünüyorum. Umarım arc'a giriş olayları daha hızlı bir şekilde ilerler.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 10, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık