Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1127: Gizemli Diyarda Macera

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 20 18.3%
  • Orta

    Kullanılan: 22 20.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 67 61.5%

  • Kullanılan toplam oy
    109
Luffy'nin hasırşapka takmaması, sırtında önce bir şey olmaması, sonra kılıç sonra da balta olması, g3 tekniğine g4 demesi ve geçen bölüm sonundaki Nami'ye kimin seslendiğinin bilinmemesi sebebiyle olayın bir halüsinasyon ya da Loki'nin oyunu olduğunu iddia etmiş

Bölüm illüzyon üzerine kurulu gibi geldi. Birçok garip durum var. Loki'nin işi olabilir.
Oda: Çizmeyi unutmuşum.
 
Muhtemelen buradan yürüyüp Elbaflılarla hasım olacak bizimkiler. Elbaflılar bizim tanrılarımıza hakaret ettiniz vs deyip savaşacaklar, sonrasında gaddar Loki ve mazlum prenses hikayesi çizip bizi Elbaflılarla barıştıracak E.Oda.
Ben onu biraz geyiğine yazdım ama oladabilir. Wano’daki Mountain God tarzı korkutucu bir yaratık da olabilir. Ona da tanrı diyorlardı Oden kesip nam yapmıştı.
 
İlk defa bi bölüm için kötü verdim. Bölüm o kadar çabuk bitti ki okurken diğer sayfalar yüklenmedi mi acaba dedim. O kadar yarım yamalak bi bölümdü.
 
Lawun meyvesinde kişilerin bedenlerini değiştirebiliyordu. Sanjinin içerisine geçen Nami gibi. Sanji de Naminin içerisine geçmişti. One Piece eğer bir çizgi filmse, Kayıp Yüzyılda İmu o meyveye sahipti. Joy Boy ile sürekli yer değiştirip durdular.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 14, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık