Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Özellikle bizim ülkede hiçbir anlamı kalmadı Playstation almanın. Çıktığı ilk sene aynı seviyede pclere göre daha uygundu şimdi Pro versiyonu 45.000-50.000 civarında olursa fifacılar ve GTA6 oynayacaklar dışında kimse almaz.
Son 3-4 yılıma baktım. Yılda 3 oyun almışım onu da ablamla ortak ödüyoruz. Bazen 1-2 tane %70+ indirimden eski oyun da almışım o kadar.

Şuan bedava oyunlar ve indirimler açısından pc baya daha iyi. Korsanı saymıyorum bile. Sırf bu sebepten bile pc'ye geçilir.

Yavaş yavaş tüm avantajları çöpe gidiyor. Önceki nesilde "30 fps yetiyor" denilirdi. Konsol oyuncuları 60'ın farkını gördü.

Sony "şimdiki exclusive'i versek sonrakini hemen oynamak için konsol alırlar" düşüncesiyle exclusive'leri pc'ye çıkardı. Artık onun için konsola da gerek yok birkaç yıl beklersin sadece.

Konsol daha basitti. Aynı fiyata aynı güçte pc toplanamıyordu. Artık insanların konsol almak için sebepleri azalmaya başladı. Ben para biriktirdikçe başka yere harcamak zorunda kaldım yoksa son 2 yıldır pc'ye geçmek istiyorum.
 
Bu gözler Tes 6 görür mü acaba :artiz:
Zaman su gibi akıp gidiyor inan oyun gelir oynarsın unutursun bile :D Çok oyun hatırlıyorum böyle düşündüğüm Cyberpunk ilk tanıtıldığında aklım çıkmıştı bu oyunu görebilirmiyiz diye Gta 5 de de aynı duyguyu yaşamıştım oyunlar çıktı oynadık unuttuk bile.Starfield biraz hayal kırıklığı yaşttığı için Tes 6 ya çok beklenti yükseltmeden beklemekte fayda var.Skyrim'in çıkdığı zamanlar yarattığı etkinin yarısını yaratırsa başarılı sayarım.
 
Black Myth: Wukong'u an itibari ile bitirdim, 29 saatte (çok bile sürdü), %100 steam başarımı ve gerçek sonu yaparak bitti. Oyun hakkındaki görüşüm, grafik konusunda baya iyi iş çıkarmışlar. Bazı boss fightlar masaüstü dilinin Türkçe olması yüzünden buga girdi. Buna rağmen 10/8.5'luk bir oyun olmuş, Elden Ring denen çöp oyundan kat be kat daha iyidir...

İmkanınız el veriyorsa mutlaka oynayın bu oyunu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 32)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık