Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1126: Sorumluluk Almak

Bölümü değerlendir

  • İyi

    Kullanılan: 76 56.7%
  • Orta

    Kullanılan: 36 26.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 22 16.4%

  • Kullanılan toplam oy
    134
Tamam işte Kaido için olsa onu yenebilecek kimse yok , Roger olsa kimse yok gibi ifadeler kullanılırdı . Garpı yenebilecek kişiler olduğunu da tescilledi bu şekilde, benim Roger ile ölümüne dövüşebilen adamdan beklentim daha fazlaydı açıkçası.
Bilemeyiz böyle diyordu.
 
Tüfekle gemi patlatmak kadar saçma bir şey görmedim. Oldu olacak Kide karşı da Yasopp tek atışta patlatsaydı Kid'in gemisini, Shanks niye zahmete girmiş, devler niye gemiyi batırmaya çalışmış, saçmalık. Usopp'un pop greeninin yine bir mantığı vardı, bunda mantık falan yok.

E. Oda, Kid için tüm tayfası ve gemisiyle birlikte yok edildi anonsu geçti ve suya battıklarını resmetti. Ancak Barto için sadece geminin battığını yazmış. Shanks kurtarır Bartoları. Zaten Shanks salıyor, Yasopp Shanks'ın emrine aykırı davranıp kendi başına hareket ediyor. Aynı bölüm Teach'in tayfasını korkuyla yönettiğini ve tam otorite sahibi olduğunu çizmiş mangaka. Muhtemelen iki tayfa arasındaki farkı göstermek istedi. Shanks tayfasının daha önce güç olarak birbirine çok yakın olduğuna değinilmişti, şimdi otorite olarak da hepsinin söz sahibi olduğunu gösteriyor. Aynı devrimciler gibi, bir reklam yüzü/görünüşte lider var bir de yönetimi oluşturan kendi başına karar alıp uygulayabilen as kadro var.

Son olarak devrimcilerin ne kadar etkili olduklarına değinmiş Lafitte ancak erzak taşıyan aletlerin nasıl patlatıldığını o bile anlamamış. Muhtemelen devrimciler içinde bir meyve gücü çıkacak olabilir. Kimse fark etmeden bomba koyup erzak yüklerini patlatıyorlar. Bluenonun kapı meyvesi gibi bir portal veya ışınlanma meyvesi tarzı bir meyve çizebilir E. Oda.
mermiye haki ekleyip wanodaki içten patlamalı gibi yapabilmeli bu seviyede kişiler , yani patladıysa hakiyi uzağa fırlatıp uzaktan kontrol edip patlatmak olmalı , yok ben gözlem kastım barut deposunu buldum da patlattım diyebilir
Zoro monetti uzaktan kesiyordu yanılmıyorsam yani haki fırlatılabiliyor, önemli olan fırlattığın hakiyi kontrol edip patlatma olabilir mi
 
Oda eskiden yeni teknik vs bir şey gösterdiği zaman onu bir ara açıklıyordu bundan bundan öyle oluyor şeklinde. Şu anda hiç sallamıyor tamamen yaptım oldu ile ilerliyor, patlatma sahnesini ben de ilk gördüğümde nasıl mümkün olabilir falan diye düşündüm bartonun gemi de ufak değil devasa bir patlatma söz konusu bunu ufacık bir mermiyle olmaz muhtemelen bunları paketledikleri zaman luckyro gemiye barut yerleştirdi yasop da onu patlattı, çünkü hareketlere bakarsanız tamamen planlı davranıyor, iş iştir vs laflar. Bu adamlar tam karaktersiz

BB bunların içinden geçinde acayip mutlu olacağım
 
Oda biraz kaçak davranıyor. Shanks'i kötü göstermemek için bitirici eylemlerde bulunmuyor fakat onun yerine ya devler ya da Yasopp son vuruşu yapıyor.
 
durduk yere geleceği gören karaker sharly dışında seride yok. kidd kendisine karşı tehlike yaratacak, saldıracak diye gözlem kullandı. katakuri mesela anayı kızdıracaklar diye odaklandı, düğündeki suikaste engel olmasınlar diye odaklandı. shanks burada salıverdiği çaylak korsanların başına birşey gelecek mi diye niye düşünüo gözlem kullansın. ayrıca usop tam babasını oğluymuş. adamlar gemiyle arkalarını dönüp neredeyse ufukta kaybolacak kadar uzaklaşınca anca cesaret edebilmiş. geleceğini düşünmeyip hükümet bayrağını yakan sogeking dev bir artı yazdım.
Shanks yıllardır dostu olan Yasopp un ne yapacağını tahmin eder az çok.
 
80 yaşında adam bu. Teach bu adamı yenebilecek pek kişi yok diyor. Daha ne yapabilir? Teach WB'ye felan da başka gözle bakmıyor. Güçten düşmüş eski çağa ait adam gibi bakıyor.
Yav bırak kimse yok olayından bahsetmiyorum sana senin yorumun bu.

Teach bak ne diyor. Onu yenebilecek pek kişi yok. İyi iş başardın.

Aokiji: Takım işiydi.
Ve bunu övüyorsun.

İyice şirazeyi kaydırdın Reis hahaha
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık