Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1126: Sorumluluk Almak

Bölümü değerlendir

  • İyi

    Kullanılan: 76 56.7%
  • Orta

    Kullanılan: 36 26.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 22 16.4%

  • Kullanılan toplam oy
    134
Bartonun,Shanksın bayrağını yakması tamam. Korkutarak mesajını da verdinde Yasoppun gemiyi patlatması bildiğin savaş ilanı gibi bir şey. Hasır Şapka Filosunun başının gemisiydi o. Ana tayfa dışında bilinen en popüler üye Bartoydu. Buggy bile olsa bu hamleye karşı karşılıksız kalmaz,mücadeleye girişirdi fakat Lütfü esir oldu yine.
 
Simdi Capone Begenin meyvesine benzer bir meyve sahibiyle karsilasacagiz bence, belki de gabanin yetenegi budur. Büyük ihtimal büyük korsan ascikarin prensi Sanjinin de farkettigi üzere ickide bir sey vardi ve eski üyeler bir araya toplandi. Tabi Korsan kralice Vivi beklesek de bence o olmayacak burada.
2. ihtimal de tabi ki Shanksin bir sinavi veya eglencesi cikabilir.
 
Spoilerı okuyunca Shanks zalimmiş gibi hissettim de bölümü görünce insaflı bile davrandığını gördüm spoiler konusunda Shanksa söylediğim lafları geri alıyorum
 
Son düzenleme:
Arkadaş sen nasıl bir sosyopatsın?
Bu fare geleceği görmüyor muydu?
O zaman burada Hayırsız Baba Yasopp'un gemilerini vurduğuna gülüyor...

durduk yere geleceği gören karaker sharly dışında seride yok. kidd kendisine karşı tehlike yaratacak, saldıracak diye gözlem kullandı. katakuri mesela anayı kızdıracaklar diye odaklandı, düğündeki suikaste engel olmasınlar diye odaklandı. shanks burada salıverdiği çaylak korsanların başına birşey gelecek mi diye niye düşünüo gözlem kullansın. ayrıca usop tam babasını oğluymuş. adamlar gemiyle arkalarını dönüp neredeyse ufukta kaybolacak kadar uzaklaşınca anca cesaret edebilmiş. geleceğini düşünmeyip hükümet bayrağını yakan sogeking dev bir artı yazdım.
 
Garp denizciler içinde ki parelel yapılanma gibi; kendi "öğrencilerini" kendi ideolojisi doğrultusunda eğitip genç dimağlara nifak tohumları ekiyor.
en mehşur iki öğrencisinin isimlerini vermeden durumlarına bakalım;
1- Korsanlara katıldı
2- Korsan hayranlığı var

Garp'ın yaptığı aktivetelere bakalım
1- Water7'da korsanlara yol verdi
2- Marineford'da bir korsanı öldürülmesi üzerine Denizci Amiraliyle dövüşmeyi göze aldı.

Bunlar göz önüne alındığında kimin nankör olduğu tekrardan düşünülmeli.


değil mi @sensey @Whitebear D
bu kadar haklı argümanlar canımı sıkıyor. garpı severim ama neresinden savunacağımı bilemedim.
 
Karasakal vs Shanks mı olmalı? Yoksa, Luffyler(tüm hasırşapka filosu), Katakuri ve Swordlu bir Arıkovanı savaşımı?
Beklenti elbaf esnasında shanks vs BB ve shanks'ın yenilgisi, raftel öncesi luffy vs BB kendi tayfalarıyla ve BB'nin yenilgisi. Rafel sonrası Luffy kk olduktan sonra tüm müttefikleriyle beraber hükümet vs'si ve hükümet ile beraber luffy'nin ölümü.

Bölümle alakalı yasopp muhtemelen tekte o mesafeden barto'nun gemiyi parçaladı. Usopp'un gideceği çok yol var. Gerçi elbaf için usopp vurgusu yapılmıştı. Haki, silah bazlı bir power bekliyorum. Sapanla olacak iş değil. Ancak oda'ya belli olmaz.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık