Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kizaru'nun, Çokbilmiş Performansını Neye Bağlıyorsunuz?

Kizaru'nun performansını neye bağlıyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    61
Adaya gelene kadar Satürn'e çay, kurabiye, yemek servis etmekten tüm enerjisini bitirdi, ışığın parlaklığı azaldı.
Solmuş ışığın elbette bir şansı olmazdı.

Siz hiç otobüs yolculuğunda sabah gözleri ışıldayan, enerjisi yüksek bir hostes/muavin tanıyor musunuz?
Hepsi berbat halde oluyor yolculara su götürmekten.
 
Düşünsene 60~ yaşında adamsın ışığın ta kendisisin. Amiralsin Buster Call denince akla gelen isimsin. Veledin teki çıkıyor Doom Dut Da Da Hi hii Nika diyerek toon force ile bi çakıyor pizzaya donüşüyorsun.
 
Geyik konusuna taşıyın konuyu. :)

Nika karşısında ayakta kalamayan, sadece 5 dakika dövüşebilen Kaido'ydu. Kizaru ise arc'ı yenilmeden kapattı. Hatta bir raundu kazandı.
Yorumu geyiğe taşısak daha iyi.Luffy 2 kere vefat etti Wano'da.Kaido'nun bırak 5 dk dayanmasını tüm adayla gün boyu vs atmasını konuşsak daha mantıklı.Luffy Kizaru'ya kurulsa full focus 30 saniye sürmezmiş onu gördük.
 
Yorumu geyiğe taşısak daha iyi.Luffy 2 kere vefat etti Wano'da.Kaido'nun bırak 5 dk dayanmasını tüm adayla gün boyu vs atmasını konuşsak daha mantıklı.Luffy Kizaru'ya kurulsa full focus 30 saniye sürmezmiş onu gördük.
Dostum olay G4 Luffy ve Wano marabaları ile dövüşmekse onu Aramaki bile yapar. Kaido önce G5 ile 5 dakikadan fazla dövüşsün, sonra tartışırız. :)
 
Kizaru görevi isteksiz yaptı diyorsunuz da Luffy'de Kizaru'ya karşı şakalaşır gibi saldırdı. İstese daha ciddi savaşırdı deniyor ama sürekli saldırı fırsatı peşindeydi. Görevi isteyerek şevkle yapmamış olabilir ama en kısa sürede bitirmeye çalıştığını her karşısına çıkan hedefe söyledi. Tek hesap edemediği fırsatı bulduğunda Luffy'nin sürekli müdahale edebilmesiydi.


Luffy onu denize doğru fırlattıktan sonra kendine tekrar fırsat oluşturmak için Luffy'nin üzerine hamle yapıp klonlarıyla oyalarken yine öldürmek istemediğini söylediği arkadaşını öldürmeye gitti. Bilerek ıskaladığı söyleniyor ama kendi ağzından ne kadar yaklaştığını da duyuyoruz.


Luffy'den kafasına yumruk yedikten sonraki aksiyona Satürn dahil oluyor. Vegapunk ile Satürn ilgilenirken çok sevidiği Kuma ve kızı Bonney'i acısız ama canice bir şekilde öldürmeye azmediyor. Bu sırada Vegapunk Satürn'den ilk ölümcül darbeyi alıyor.
Devamında Luffy Satürn'e saldırırken Kizaru o hiç yapmak istemediği saldırıyı haince gerçekleştiriyor. Şundan eminim ki Kizaru'nun başlarda saldırıyı yapmadan evvel duraklamasının sebebi Kuma ve Bonney'i ikiye bölüp öldürmeye çalışırken ettiği gibi vedalaşma (!) cümlelerini kurma amacıydı. Vicdanını (?) rahatlatmak için son bir cümle kurup Vegapunk'ı öldürme niyetindeydi ama hesaba katmadığı Luffy'nin ona engel olacak olmasıydı.

Burada performansı değerlendirirken görevini yerine getirme zorluğundan ziyade Luffy karşısındaki mücadelesini değerlendirmekte fayda var. Luffy, Kizaru için kendisinden sıyrılıp görevi yerine getirmesi gereken bir rakipti onun gözünde. Luffy karşısında sergilediği performansın mental nerf olduğunu düşünmüyorum ben. Luffy'nin onu avucuna alıp denize fırlatmasını, kafasına yumruk atmasını ve pizza haline getirip gemiye fırlatılmasını mental nerf ile açıklamak bana tatmin edici gelmiyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık