Nika karşısında 5 dakikalık müthiş bir performans gösteren Kaido'nun sonu:
Nika karşısında yamulan Kizaru'nun yara bandı dolu yüzü:
Kizaru ölümüne dalsaydı oradan canlı çıkan sayısı 4-5 kişi azalırdı.
Nika karşısında 5 dakikalık müthiş bir performans gösteren Kaido'nun sonu:
Kardeşim yine haklı çıktın Oda Amirallerin karizmayı çizdirmiyorNika karşısında 5 dakikalık müthiş bir performans gösteren Kaido'nun sonu:
Karşısında esaslı bir yonko olsa yaralı taklidi muhabbeti değil heyet raporlu yatalak amiral olacaktı muhtemelen. Yazarın kahpeliği sadece ona değil Luffy tarafına da var.Karşısında başka bir yonko olsa yaralı taklidi yapıp savaştan çekildikten sonra gizlice ağlamayacaktı. Ben burada yetersizlik değil yazar kahpeliği görüyorum.
Kizaru tüm atakları almasına rağmen koca arc sadece 1-2 damla kan verdi. Çizik bile yok. Saldırıları da görev odaklıydı. Adam görevi dışına çıkmadı ciddi olarak.Kizaru ölümüne dalsaydı oradan canlı çıkan sayısı 4-5 kişi azalırdı.
Satürn sayesinde bunu başarıyorsa kizaru'nun performansıyla ne alakası var? Evet son vuruşu yapan o, öldüren o. Ama orda da attım satürn saldırırken gelmiş vurmuş:Oda o zaman boşuna Kizaru'nun ağzından Akainu'ya ''sen hiç en sevdiğin arkadaşını öldürdün mü'' diye sordurttu. Satürn öldürdüyse o öldürdü deseydi. Kizaru öldürdü, görevini de tamamladı. Luffy bunun önüne geçemedi. Kazanan Kizaru oldu.
Bu Dragon ne zaman faaliyet yapacak en son ben Buggy bile saldırırsam devrimcileri sürekli nerflerimÇapı yetmedi Hükümet itinin.Ha karşısına 300-500 milyon ödüllü korsanlar olsaydı bak nasıl şov yapacaktı maymun herif
Harika olmuş kalemine sağlık,Konu olmuş mu @Defterdar ?