Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kizaru'nun, Çokbilmiş Performansını Neye Bağlıyorsunuz?

Kizaru'nun performansını neye bağlıyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    61
Kaido vs Luffy de E.odanın odağı bu dövüşü çizmekti . O yüzden detaylandırdı .

Kizaru vs Luffyde odak dövüş çizmek değildi . Amaç orada Kizarunun görevini yapma iradesi Luffynin de buna engel olma çabasıydı . Bu yüzden yazar sonunda Luffyi yerde bitkin çizmek zorunda kalıyor .

Kizarunun performansı tamamiyle yazarın bok gibi seri yazmasından kaynaklıdır . Aksi halde Goroseinin hepsinin bir arada olduğu adada çok büyük bir kaos ortamı olurdu . 2 tane kıçı kırık dev Ju Peteri güle oynaya tutuyordu .

Şu arcı ciddiye alıpta değerlendirmeye değer görmüyorum. Kizarunun olayı da tamamen Tom ve Jerry kovalamacası . Performansı da aynı şekilde Tomun Jerry karşısındaki akıl tutulması ile eş değer.
 
Kizaru'nun psikolojik savaş verdiği bir arctı. Ve maalesef bana göre sınıfta kaldı. Yani o psikolojik eşiği geçemedi, aynı yerde sekiyor hatta daha kötü bir yerde. Görevimdi diye kendisini teselli de edemiyor. Bari mesleğinin arkasında olarak güçlü dur. "Arkadaşımı öldürdüm." diye kendini suçladığın bir dünyada yaşa şimdi.
 
Wano'nun son bölümlerinde Ryokugyu'nun Luffy'i, Law'ı, Kid'i, Zoro'yu, Sanji'yi kısacası orada bulunan herkesi paket edeceğini söyleyen arkadaşlar vardı...Koskoca mazi tekrardan yaşanıyor...
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık