Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kizaru'nun, Çokbilmiş Performansını Neye Bağlıyorsunuz?

Kizaru'nun performansını neye bağlıyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    61
Karşısında başka bir yonko olsa yaralı taklidi yapıp savaştan çekildikten sonra gizlice ağlamayacaktı. Ben burada yetersizlik değil yazar kahpeliği görüyorum.
Karşısında esaslı bir yonko olsa yaralı taklidi muhabbeti değil heyet raporlu yatalak amiral olacaktı muhtemelen. Yazarın kahpeliği sadece ona değil Luffy tarafına da var.
 
Çok güçsüz olmasına. Eskiden böyle t*lı rakiplerle şavaşmamış bu yüzden Amiral yapılmış gariban. Anca dost bildiklerine lazer atmaya yarayacakmış onu anladık.
 
Oda o zaman boşuna Kizaru'nun ağzından Akainu'ya ''sen hiç en sevdiğin arkadaşını öldürdün mü'' diye sordurttu. Satürn öldürdüyse o öldürdü deseydi. Kizaru öldürdü, görevini de tamamladı. Luffy bunun önüne geçemedi. Kazanan Kizaru oldu.
Satürn sayesinde bunu başarıyorsa kizaru'nun performansıyla ne alakası var? Evet son vuruşu yapan o, öldüren o. Ama orda da attım satürn saldırırken gelmiş vurmuş:


Siz buna "luffy'nin olduğu ortamda vega öldürdü" diyorsunuz. Aynı ortamda satürn var. Kizaru tek başına denedi, başaramadı. Satürn geldi.
Şu son vuruşu da yapmasa bile ölecekmiş adam.

Olaya böyle bakıyorsak whitebeard'ı öldüren de augur veya burgess'tır. Son mermileri onlar attı.
 
Son düzenleme:
Çapı bu kadar. Cinnet geçirse daha farklı dövüşür de o zaten her karakter için geçerli. Bu arc gayet soğukkanlı ve efektif bir şekilde kardeşine ve reşit olmayan bebeye ölümüne daldı işte.
 
Amirallerin duygusu yok sanmayın onlar Gorosei değiller ki. Onlarda emir kulu olsa bile en yakın arkadaşlarını kaybetti
Sakazuki Dragon'u kaybetti
Kuzan Saul'u kaybetti
Kizaru Vega'yı kaybetti.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık