Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Vivre Card Çevirileri

Vivre Card'lardaki bilgileri canon kabul ediyor musunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    140
15 yıldır op takip ediyorum Guernica’nın uyanış açmış Lucci’den güçlü olma ihtimali yok.Özel büyük panel çizilmişti Lucci’ye uyanmış başka zoan görmedik aklı olmaz falan dendi Lucci kontrol etti.Guernica ünvanı geçmişten gelen birşeydir Wb ünvanı gibi.Lucci Cp0 ajanı olalı çok olmadı.Hepsinden güçlü olabilir ama Nika’ya direnen uyanış formundan güçlü olması asla…
WB'nin en güçlü ünvanına da katılmıyorum. Roger'e bile üstünlük kuramıyordu. Muhtemelen meyvesinin dünyayı sarsabileceğinden dolayı bu ünvanı vermişler. Madem en güçlüydü de niye Xebec'in emrine girdi. Bildiğin Davy Back dövüşlerinde kaybetmiş Xebec'e, en güçlü kaybeder mi? Roger hiç kaybetmedi mesela.

Lucci ile Luffy arasında çok bariz bir güç farkı vardı ama Lucci buna rağmen fersah fersah öndedir Guernica'dan. Kalbinden shigan ile vurulmuş Drake bildiğin arkadan kılıcı köküne kadar soktu herifi fark edemedi. Drake ne kadar güçlü ki?
 
Lucci'nin performansı görünce yenebilirmiş. Sonuçta World Strongest Special Agent. Lucci'nin de ötesinde bir adam kendisi.
Kral zaten tüm ajanlar hükümetin elinde. Onların da sayısı çok değil. Toplam 10 seçkin adam arasında ki bu seçkinler arasında Kaku bile var en güçlü denildi diye ne abarttın. Kaido ve Luffy savaşına karışacak diye büyük büyük bırakan adam bu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık