Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1125 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koby savaşmayı bırakın diye bağırdığında Luffy'i çoktan kaçırmışlardı(düzelteyim, gemiye almışlardı). Savaş sonrası da muhtemelen Garp kollamıştır Koby'i. Akainu Filo Amirali oldum diye caka satarken unutmuştur.
Koby'nin ortaya atılmasıyla bütün savaş alanının odağı oraya kaydı. Kizaru bu sahneden hemen önce denizaltını vurmak üzereydi ancak o arada Law ve tayfası derinlere kaçtı. O birkaç saniye olmasaydı Kuzan denizaltını dondurabilmiş, Kizaru lazerlerle patlatabilmiş olacaktı.

Garp savaş sonrası emekli olup denizcileri eğitmeye adamıştı diye hatırlıyorum kendini. Yani bir yetkisi yoktu, o kafanızdaki psikopat kişi olsaydı Sakazuki illa uğraşırdı Koby ile.
Sakazuki mevzusunda benlik bir şey yokta denizci kahramanlığı makam değil o yüzden aynı şeyler değil en fazla kahraman Garp demek yerine hain Garp derlerdi. Kahramanlığı da korsanlarla iş tutarak aldı zaten.
Kahramanlığını nasıl aldığını kimse hatırlamıyor ama işte. Hatta korsanlarla iş birliği yaptığını o olayda denizcilerin bir çoğu bile bilmiyordu.
Kahraman Garp denizcilerin yüzü gibi bir şey muhtemelen, Filo amirali de benzer bir konumdadır çünkü denizcilerin tepesi oluyor. Denizci denince halkın aklına bunlar geliyordur. Bunların itibarsızlaştırılması doğrudan denizci imajının itibarsızlaştırılması oluyor.
 
Son düzenleme:
Ölmüşü karıştırma! Dünyanın en yüksek otoritesi tek değil inanmıyorsan aha Gorosei'ye sor.
Kanka Doberman'ın öleceğini düşünmüyorum ama ölse bile yapan kişi Satürn'dü. Hesap sorulacak adam da o oluyor ve öldü. Onun eylemi için başkası suçlanamaz. Ha hesap sorulacaksa Akainu sorar.

Aramaki'den falan hesap sormasını bekliyorsanız adam şöyle takılıyor @Kuroro
 
Koby’e olan hıncını Aokijiden çıkarmış, kol bacak almış demek ki. Baksana adam hala toparlanamamış, melankoli şeklinde geziyordu.
 
Ana alev Egghead’de kaçıncı kattaydı? O da mı gitti beyinle? Bi bölümde sanki gösteriyorlardı kat kat da hatırlayamadım.
——
Doberman’ın kafası sağlam duruyor. En azından parçalanmamış. Muhtemelen yaşıyor. York silahla engel olmuş labın tamamını kaçırmalarına. Mother flame donanmada kaldı yani.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık