Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Noblesse

thosy

Siz geri durun dedikten sonra daha da ilerletti dönüşümünü. Bence kendini kaybetti ya da kaybetmek üzere. Rai gelip ona seslenene kadar terör estirebilir bence. Rai'nin sesini duyunca normale döner muhtemelen.

Diğer tarafta Rael'i kullanmaya başladılar iyice ama çok uzun sürmeyebilir. Umarım Rael, Crombel'in adamlarını yendikten sonra onu bir şekilde dövüşün olduğu yere yollayabilirler. "Seira dövüşüyor tehlikeli olabilir." tarzı bir şey deseler oraya gidebilir belki.
 
ya varya noblesseyi one piece kadar bekler oldum.harbi koreliler iyi iş basarmıs 10 numara manhwa.rael ezdi böcek niyetine ordaki garibanları.

elderlerde ne idügü belirsiz olan,robot,insan,çöp tenekesi kırması öldü gitti. :D urokai ve siriana 2 tane hain noble elderimiz var.birde kurt kızımız.frankiem cıldırdı yakıcak bu gezegeni,muhtemelen kurt kızı alır noblerlarda işler tam degişicek ve frankie kontrolden cıkıcakken.rai gelir dur cocogum der ;)

zaten siriana ve urokaimidir nedir,raizeli görsünler donlarına doldurup kacmazlarsa bende birsey bilmiyorum :ehe:

hadi bakalım hep böyle devam et noblesse...

dipnot; 6 hain noble klan lideri var 3 tanesi ortaya cıktı. 4. 6. vede 7. elderler.yani kalan 3 hain klan lideri,aynı zamanda en güçlüleri ve unionun ilk 3ünü olusturuyorlar.yani asıl boss onlar ;)
 
herşey iyi hoşta bu lorda bağlı klan reisleri ne zaman piyasaya çıkacak.bizim frank harcıyor boyuna elderleri :D burdakilerde ölse geriye 5 elder kalacak.rai frank ve lukenonia dakiler fazla değilmi elderler için.bu kurtadamlar ekibi bir yerden patlak vermeli ki aksiyon düşmesin rakip sayısı artsın
 

Rain

Önceden de söylediğim gibi Rai reis uyandı.Asıl şov şimdi başlıyor.Elderlerin işi bittikten sonra bence sırada kurtadamlar var.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık