Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Arda Turan: Yüzleşme (2024)

Belgeseli Beğendiniz mi?


  • Kullanılan toplam oy
    12
FT ne ise Arda da o. Ne eksik ne fazla.

Karakter olarak ne kadar diptelerse başarı olarak o kadar zirvedeler. Genç hoca ve oyuncularımız umuyoruz ki onları solda sıfır bırakscak. Ama şuan durum bu.

Arda profesyonel olabilmeyi becerse Barça'da yedekte sürekli hazır halde olur, Barça tarihinde önemli yer edinirdi. Bunu yapan bir çok oyuncu var. Ama Arda Barça'da aldığı süreyi çok iyi değerlendirse de almadığı sürelerde yaptığı futboldan uzaklaşmak oldu. Atletico efsanesi olarak düzenli oynayarak yoluna devam etse daha uzun yıllar üst düzey oynayabilirdi ama yeteneğine ihanet etti.

Eyüpspor onun için her anlamda bir şans. Orada da başarılı oldu. İyi başladı. Umarım hem aklını başına alır hem de futbola odaklanır da Eyüpsporla başarılı olmaya devam eder. Ligin üstünde kadroyla süper lige çıktı deniyor ama süper ligde şampiyon olanlar veya şampiyonluğa oynayanlar da öyle kadrolarla oluyor. Umarım bir diğer karakter eksikliği çeken EmreB gibi bir Teknik direktörlük grafiği sergilemez. Oda iyi başlamıştı.

Bu insanların yerinde alalade bir insan olsa hayatta tutunacak dal bulamazdı, ama bunlar neredeyse sonsuz cana sahip. Bir şekilde dalını yolunu bulurlar.

Neyse umarım en azından kendi ailesi için bundan sonra kendisini sansasyondan uzak tutup futbola verir.
 
Taş gibi topçuydu, profesyonel olmayı beceremedi. O dönemdeki Barca bambaşkaydı. Kimse de hayır diyemez. neymar yokken yerine oynadı ve çokta güzel oldu. Belgesel kısmını yapmayı beceremiyoruz ama fena değil. Belgesel olacaksa Sinem kobal kısmı da yer kaplamalıydı. Bir de Td kısmını atlamalıydılar. futbolculuğu başından sonuna anlat geç. Td kısmı kalsın çünkü 10 sene sonra belki başka şeyler yapacak.
 
bu içerik ne bir belgesel ne de bir yüzleşme. tahminimce arda turan, kendisine yeni bir sayfa açmak istemiş ve kendisini kamuoyunun nezdinde aklayacak bir iş ortaya çıkartmak için yapımcı tanıdıklarını aramış ve ortaya bu çıkmış.

hastane bastım ama pişmanım, aptallık etmişim. rıdvan abi aradı ve ben de varım de dedi. politikadan anlamama rağmen dedim ben de salaklık işte vs vs... bilader gram samimi olsaydın ve gerçekten kendinle yüzleşmek isteseydin eğer neyi neden yaptığını tüm detaylarıyla açıklar ve tüm bu yaşananlardan sonra kazandıklarını ve kaybettiklerini anlatırdın.

hayır bir de belgesel için konuşanların alayı ''arda biraz değişik çocuktur, mazur görün yaptıklarını'' minvalinde konuştu. bir millet olarak biz, bu insanı eğlemek zorunda mıyız? hadi oradan, niye mazur görelim yaptıklarını?

terim belgeseli kadar kötü değildi ama yine de kötüydü, vakit kaybı.
 
Bir Galatasaray taraftarı olarak hiç sevmediğim futbolcudur. Şu zamanda da İcardi'yi sevmiyorum mesela.
 
Futbolcuğuna fazla bir şey diyemeyiz ama sosyal açıdan her taraftan batmış biri o yüzden izleyip de katkı vermiyeceğim kendisine.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık