Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Arda Turan: Yüzleşme (2024)

Belgeseli Beğendiniz mi?


  • Kullanılan toplam oy
    12
A.madrid de kalıp kral olmalıydı bence, barça da oynayacak kumaşı vardı ki oynadı ama adam gibi oynayacak göt yoktu beceremedi de. Benim gözüm de işte barzoluğu maalesef öne geçiyor spor kariyerinin. O hareketi AB ülkesinde yapsa hayatını severlerdi bizde paraya takla attırma işlerine bile bulaştığı halde takım hocası ve böyle filmler falan. Enteresan ülkeyiz.
O zamanlarda dünyanın en iyi takımı olan barçayı bir futbolcunun reddetmesi imkansız gibi bir şey. Mesela arda gülerde realde belki kariyeri boyunca ilk 11 oyuncusu olamayabilir ama neden gitti denmez. Zirve orası.
 
Bu arada Barça'da oynayacak çapı olan bir oyuncu da olmadı hiçbir zaman. Yedek olurdu en fazla onun dışında kariyerinin zirvesi Atletico gibi takımların önemli bir parçası olmaktan ibaretti. Bu da az değil tabi. Bunun Barça'ya o paraya transfer olması la liga tarihinin en büyük söğüşlerinden biridir.
Thy sağolsun. Fakat Katalan lobisi yedi yazılıyor burada bile. Şu "adam" tayfa Türk futbolunun başına gelmiş en büyük belalardan olsa gerek. Birkaç kişiden şüphem olsa da en azından şu anlık böyle tipler yok gibi, şu lobicilik olayı da biterse en azından yarışmacı takım olabiliriz milli takım düzeyinde.
 
Kendisi lokal sınırlarını aşmış, İnanılmaz derecede başarılı olmuştur.

Bayrampaşa'da yaşayan herhangi biri için bir ilham kaynağıdır. Tıpkı Hidayet Türkoğlu, Okan Buruk, Mete Gazoz ve Eda Erdem gibi.
 
Arda bir dönem yoldan çıktı onu adam eden hocası Fatih Terim’e bile saygısızlık yaptı ama el öptüğü dönem tekrar eski Arda’ya geri dönüş sinyali verdi. Siyasi propaganda ve Fatih hocaya saygısızlık haricinde bir hatası yok diğerleri ufak meseleler.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık