Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Gonun iki farklı ana sınıfı olabilir.Yeniden nen kazanınca ,eski sınıfın üstüne yeni bir tane edinebilir.Dünyada kaç kişi nenini kaybedip yeniden kazanıyor ki ? Nenini kaybetme (nen yemini) ve geri kazanmasıda (nanika) çok olağan dışı şekilde oldu.
 
Bu beklentini mantığını anlamadım sonuçta nen rastgele dağılan bir güç değil ama mütehassıs Gon da güzel gider hani
şöyle ki çok nadirde olsa nen sınıfı değişebiliyor zamanla diye açıklanmıştı. Aslında çoğaltıcının mantığı basit ama dövüşlerde bir süre sonra sıkmaya başlar dolayısıyla hesaplayıp mı yaptı yoksa denk mi geldi bilmiyorum ama sanki togashi gon'un nen sınıfını değiştirmek için böyle bir yola girdi gibi oldu. Dolayısıyla Nen'i baştan öğrenecekken ve kişiliği de pitou ile yaşadığı travmadan sonra değişecek olan gon'un nen sınıfının değişmesi sürpriz olmazdı. Gon mevzusunda ben ilk izlerken Ging'in gelip Greedo Island'daki baş meleğin nefesi büyüsünü yapan elemanı getirip iyileştirecek diye düşünmüştüm ya da admin pass le kartı alıp getirir belki diye. (onda da gon'un sıfırdan eli kolu falan çıkmıştı. Ama Alluka'nın iyileştirmesi tercih edildi ki kara kıta'ya giden mevzuda gayet akıllıcaydı bu da. Ordan geri dönen Gon'un nen kullanamadığını öğrenince ging ne büyütüyorsun tekrar sıfırdan öğreneceksin gibi bir tepki vermişti yanlış hatırlamıyorsam. Bu da zaten tekniklerinin değişeceği anlamına geliyor bana göre. En baştan öğrenirken nen sınıfı da değişebilir. Artık çoğaltıcı olamazda şu olabilir gibi.
 
En azından sahte kara kıtaya ulaşılması ve prens savaşının bitmesi gerekiyor. Kurapika garibim orada intkamını alıp ölür zaten.
Muhtemelen Succession War son arc olacak.Kara kıtaya hiç gidilemeyecek.
One Piece'deki Grand Line/Yeni Dünya gibi malzeme var elinde ama Togashi bu gidişle asla o kadar çizemez.Keşke görebilsek ama bu arcı bitirip final verse bile yeterli.
 
Bu beklentini mantığını anlamadım sonuçta nen rastgele dağılan bir güç değil ama mütehassıs Gon da güzel gider hani
Genelde okumuş çocuklar mütehassız oluyor. Gon, Keloğlan gibi köyünden ilk defa çıkmış bir tip, çoğaltan onun için uygun. Birde Çoğaltan'ın gücünün ucu bucağı yok. Joyboy Kral Haki gibi...

Çoğaltan ile seri sonu Gon herkese tek atan bir tipe döner
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık