Devam et devam pişman olmazsınBu serinin birinci bölümünü falan izlemiştim devam etcem o kadar övüyosunuz ki beğenmem diye korkuyom şimdi aşırı overrated çıkmasın sonra
Devam et devam pişman olmazsınBu serinin birinci bölümünü falan izlemiştim devam etcem o kadar övüyosunuz ki beğenmem diye korkuyom şimdi aşırı overrated çıkmasın sonra
Elbette herkese hitap etmeyebilir ama shounen seviyorsan en kötü ihtimalle en iyi olmasa da iyi dersin diye düşünüyorum.Bu serinin birinci bölümünü falan izlemiştim devam etcem o kadar övüyosunuz ki beğenmem diye korkuyom şimdi aşırı overrated çıkmasın sonra
Dikkatli izleyici, okuyucu için gayet güzel bir seri. Vs kalitesi oldukça yüksek. Oldukça çocukça başlasa da git gide sertleşecek. İzlerken zevkini almaya bak, bana göre tüketilecek kaliteli bir içerik.Bu serinin birinci bölümünü falan izlemiştim devam etcem o kadar övüyosunuz ki beğenmem diye korkuyom şimdi aşırı overrated çıkmasın sonra
çok kastı 20 bölüm için 2 yıl daha ara geliyor"Hunter x Hunter" Yaratıcısı Yoshihiro Togashi: "Omurga Kemiklerim Jenga'daki Gibi Çökmek Üzere" – Kayıp Rıhtım
"Hunter x Hunter" yaratıcısı Yoshihiro Togashi sağlık durumunun iyiye gitmediğini ve özellikle bel ağrısının daha da şiddetlendiğini belirtiyor.kayiprihtim.com
Zaten 20 bölümden fazlasını beklemek hayalcilik olur."Hunter x Hunter" Yaratıcısı Yoshihiro Togashi: "Omurga Kemiklerim Jenga'daki Gibi Çökmek Üzere" – Kayıp Rıhtım
"Hunter x Hunter" yaratıcısı Yoshihiro Togashi sağlık durumunun iyiye gitmediğini ve özellikle bel ağrısının daha da şiddetlendiğini belirtiyor.kayiprihtim.com
Karısıyla asistanlarla çizmek❌️"Hunter x Hunter" Yaratıcısı Yoshihiro Togashi: "Omurga Kemiklerim Jenga'daki Gibi Çökmek Üzere" – Kayıp Rıhtım