Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Bu serinin birinci bölümünü falan izlemiştim devam etcem o kadar övüyosunuz ki beğenmem diye korkuyom şimdi aşırı overrated çıkmasın sonra
Elbette herkese hitap etmeyebilir ama shounen seviyorsan en kötü ihtimalle en iyi olmasa da iyi dersin diye düşünüyorum.

Ben ilk kez 2017'de falan izledim sanırım ama yıllarca ana karakterler çoluk çocuk diye izleyesim gelmemişti. Hatta bir ara ilk bölümün yarısında bırakmıştım sanırım. Ama hepsini izledikten sonra tekrar tekrar izleyesim geldi ve şuan en sevdiğim diyemesem de en kaliteli shounen seri diyorum.
 
Bu serinin birinci bölümünü falan izlemiştim devam etcem o kadar övüyosunuz ki beğenmem diye korkuyom şimdi aşırı overrated çıkmasın sonra
Dikkatli izleyici, okuyucu için gayet güzel bir seri. Vs kalitesi oldukça yüksek. Oldukça çocukça başlasa da git gide sertleşecek. İzlerken zevkini almaya bak, bana göre tüketilecek kaliteli bir içerik.
 
Bu seride Gon ve Kilua ikilisini severdim. Ancak bir daha görme umudu kalmadı sanırım. Seri de yarım yamalak devam ediyor zaten. Serinin ana karakteri Gon gibi geliyordu hep değilmiş. En azından büyüyüp yetişkin olduğunu görseydik.
 
Sonunda bitti !O kadar çok karaktere, tek seferlik muhabbetlere bu kadar diyalog ayırması da beni yordu 4.presin mafya liderinin adamı ile 1.presin askeri arasında tartışılması gereken bı güç dengesi kuruldu resmen .Bu vakti sanki Ging Freecs'e ayırabilirdi sonu nereye varacak yani mafyalar çatışması bitince nereye varacak bence kendi de bilmiyordu ara verdi gelecek 2 bölümde bu iş biter.

Onun dışında 4.prens ile 9.prens favorim
 
çok kastı 20 bölüm için 2 yıl daha ara geliyor :D
Aslında karikatür gibi çizse sadece hikayeyi ilerletse çizimlerin üzerinden asistanlar geçip doğrultsa hikaye anca biter. Gerçi onu da yaptırmadılar adam bir bölümde uyduruk çizmişti dünya laf sayılınca ciltte düzeltti tekrar :D bu japonlar garip adamlar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık