Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122: Zamanı Geldi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 108 61.4%
  • Orta

    Kullanılan: 39 22.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 29 16.5%

  • Kullanılan toplam oy
    176
Wano samuraylarınında eli armut topluyor zaten.
Umarim armut toplamazlar yani luffy ve tayfası olmasa Kaidonun kölesi olacaktılar Yamato o kelepcelerden kurtulamayacaktı hatta Luffy wanoya ugramasa hepsi Kaidonun hüküm sürdüğü wanoda olacaktı bunlara potansiyelini hatırlatan luffy oldu hayatlarından luffyi cikardin mi hepsi sifir oluyor net.
 
Elbaf dünyanın en güçlü ordusuna sahipse gördüğümüz devler devede kulak bile değildir. Tayfanın bireysel powerlarına uygun, zirveye çıkarabilecek karakterler vardır lakin seneryo önemli. Sadece güçlenme değil üzerine müttefiklik gerektirecek bir sorunla gelecektir muhtemelen oda. Son savaşta devlerin müttefikliği çok yardımcı olur tayfaya.

Bu arada egghead 62-63 bölüm sürdü, ortalama 2 sene. Elbaf minimum 100 bölüm bekliyorum. 3-4 sene sürer en az. 5 sene muhabbetini sadece egghead ve elbaf'ta eriticek oda :)
Linlin daha bebeyken bunların içinden geçmişti. Dorry ve Broggy dışında bir numaraları yok gibi, bu ikisini de toplasan amiral indirebilir mi emin değilim. Loki ve kraliyet ordusunu gördükten sonra net bir şeyler söyleyebiliriz. Serinin geldiği noktada Loki'nin en az Yonko kaptanı ayarı olması lazım, Orochi gibi patates çıkmasa iyi olur.
 
Beklentinin yüksek olması mı gerekiyor Kin'emon'dan oluşan ekibi alması için? Sizin beklentiniz asıl o kadar düşük ki, bunu bile büyük beklenti sanıyorsunuz.
Sadece konu kinemon değil arı kovanının en az de 4 5 katı kadar insan var çoğu samuray bir kısmı da korsan sayıca üstünlük var üstelik çer çöp de değiller.
 
Sadece konu kinemon değil arı kovanının en az de 4 5 katı kadar insan var çoğu samuray bir kısmı da korsan sayıca üstünlük var üstelik çer çöp de değiller.
Gayet çer çöpler, bir şeyi değiştirmezler. İsimsiz samurayların hiçbiri Garp'ın yanındaki o çocuklar kadar güçlü değil. Ayrıca Op'ta o sayı üstünlüğü hiçbir zaman bir şey ifade etmedi,gördük balık-adam adasında bunu. Önemli olan asıl savaş güçleri, onları da Aramaki bile alıyordu. Garp, Kuzan mı alamayacak? Bir Yamato sıkıntı, o da tek başına bir şey yapamaz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık