Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1120: Atlas

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 50 30.7%
  • Orta

    Kullanılan: 39 23.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 74 45.4%

  • Kullanılan toplam oy
    163
Reis anlamamazlığa vuruyorsun ama 2 sayfa olduğu çok açık neyse keyfin böyle istiyorsa senin için öyle olsun xD
2 sayfa olmadığı açık... Kareleri saymandan belli.
Asıl senin istediğin olsun usta... Lütfen artık insanları salak yerine koyup Apoo tek attı len diye paylaşmayın şunu.
Görüldüğü gibi öyle bir şey yok.
 
Anlık ko oluyor işte. Gözlerinin feri gidiyor. Sen benim ne demek istediğimi anlamak istemiyorsun özellikle. İki karakter üzerinde aynı saldırının etkisi görüyoruz ama sen işine gelmediği için aynı saldırı değil demeye başladın şimdi.
Luffy reyiz Kaido'yu öyle sayısız kez KO etti. Kimsenin önemsediğini görmedim.
 
Mangada her şey ortada dediğin gibi. Panelleri ilk atan benim zaten. Hani anlamak istemiyorsun bari attığım Guernica sahnesinin sayfaya bak. Guernica saldırıyı yedikten sonra hasar aldığına dair emare yok. Hani belki eliyle kafasını tutması dersin ama iki saldırının iki karakter üzerinde etkisi çok bariz belli. Sende bana bu konuda hak verdin ama haklısın dememek için aynı saldırı değil gibi bir şey ortaya çıkardın. :ehe:
Yeri gelirse haksız olduğumu düşünürsem özür dilerim çekinmem.Şahit olan arkadaşlar var.Ama değilim...
Luffy ve Zoro'nun aldığı hasar onları ko edecek bir hasar değil.Kaido ile dövüşecekleri için enerji harcamak istemiyorlar.Yoksa Apoo falan kim köpek yahu...
 
Kaidonun ve Luccinin yaşadıkları neredeyse bilincimi kaybediyorum dedikleri maksimum 10 saniye süren bir olay.Apoo olayı ise daha ötesi patlamadan dolayı bilinç kapanmış adam çok rahat iki üç dakika sonra kendine gelip Zoro’ya teşekkür ediyor.
Luffy'nin ki maksimum 10 saniye sürmedi yani? :D Hele Lucci'yi bunla nasıl bir tuttun? Lucci bayıldı gitti. Savaş dışı oldu.

2-3 dakika mı? :D Sen anime mi izleyip geldin hayırdır? Luffy o atağı yedi. Hemen sonra Zoro Luffy'i tuttu ve uzaklaşmaya başladığı anda köpek adam onlara saldıracakken Luffy bilinci yerine gelip hemen saldırdı. 2-3 dakika oldu burada diyon.:D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık