Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1120: Atlas

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 50 30.7%
  • Orta

    Kullanılan: 39 23.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 74 45.4%

  • Kullanılan toplam oy
    163
bölümle alakalı bir yorumda bulunamam ama op fanlarının sanki op'u ilk defa takip ediyormuş gibi tepki vermesini anlamıyorum. bu tarz bölümler wano'da da çıktı diğer arc'larda da çıktı. Hatta son 10 bölümü saymaz isek Egghead op tarihinin en iyi arc'ı olmaya aday gidiyordu. marineford dediğimiz arc'da bile bir sürü dövüş off screen'di (ör: Kizaru vs marco, akainu vs wb, doff vs croco vs. vs. daha uzar gider). Takipçiler sanki ilk defa op da off screen dövüş varmış gibi davranıyorlar. Bu hayranlar bundan 10 sene öncede vardı ve bu tarz vasat bölümler 10 sene öncede ilk çıktığında tıpkı bu tepkileri verdiler. Ör: g4 ilk çıktığı zaman. (Bu arada o vasat bölümler yıllar yıllar sonra çok kıymete bindi).

Bölümlerle ilgili benim şikayetim ise şundan dolayı; OP'un en ayırt edici özelliği diyaloglarıdır. O duyguları diyaloglar ile verirdi oda. Artık eski güzel diyaloglar yok son bölümlerde. Eski bölümlere baktım geçenlerde acaba yanılıyormuyum diye gerçekten kalite düşmüş. Ayrıca oda bildiğin tek bölümde birsürü bilgiyi veriyormuş bize. Vegapunk şu konuşmayı eskiden olsa 2 bölümde takır takır anlatırdı. 15 bölümdür konuşuyor hiç bir şey anlatmadı dünyanın sular altında kalması dışında. OP hiçbir zaman iyi çizimleri ile anılmaz ama o bölümlerin çizimi de son bölümlerden 10 kat daha iyi. Ciddi bir problem var seride evet. Özellikle son 10 bölümdür. Tahminimce şu dizi saçmalıkları yüzünden.
Ben çok çok daha kötü yerler gördüm şu an bence aşırı derecede şımarıklık var kitlede inanılmaz bir linç ve popüler kültür. Düzenli takip eden birisi olarak off screen fight sahne bence arttı eskiye göre eskiden tayfadaki kişiler çok daha fazla her birinin fight izliyorduk şimdi sadece Luffy izletiyor bir de Zoro belki Sanji ama o da off screen oldu artık seriyi hızlandırmak için fight bence kıstı rahatsız mıyım açıkçası pek emin değilim çünkü ben fight için One Piece takip eden birisi değilim fight olarak bence çok da üst düzey diyemem. Oda bilgi konusunda ben pek katılmıyorum Egghead kadar bilgi barındıran bir arc görmedim bilgi konusunda aşırı cömertti hiç One Piece'de görmediğim kadar hatta bu Vegapunk'un söylediklerini normalde 2-3 arcta toplasan alamazdın ama şimdi Vegapunk ile çok fazla hızlı bilgi verdiği için sunum olarak geride kaldı eskiden bir bilgiyi çok çok daha iyi sunardı lore ile ilgili şimdi dümdüz Vegapunk anlatıyor ama serinin hızlanması için de böyle yapmalı eski One Piece hızıyla seri bitmezdi çünkü. Biz sadece Joy Boy'un korsan olarak anılan ilk kişi olmasını bile bilmem kaç arc içerisinde görürdük anca o konuda hiç katılamıyorum ne yazık ki bilgi olarak en hızlı ve en yoğun arc egghead. Çizim kalitesi düştü bence eskiye göre ve paneller genişledi eski bölümler çok daha doluydu bence de ki çizim kalitesi bozdu son 10 bölümdür falan eskiden harbiden çok doluydu sayfalarda çok fazla panel oluyor ve çok küçük yere çok sahne sığıyordu artık panelleri büyüttü sayfalar azaldı falan bölümler kısaldı kısaca Oda belki sağlık sorunu çekiyordur veya kendi sağlığı için 3 bölüme 1 bölüm ara işinin devam etmesi için bölümleri kısalttı. İçerik de panel azalması ve büyümesi kaynaklı azaldı bölümlerde ama hız konusunda hiç bu kadar hızlı ilerlediğimizi görmedim açıkçası başka bir arc yok bu kadar 3-5 bölüme lore ilerleten aşırı şey oldu benim için içerik diyeyim ama kızdığım şeyler var. Bu arada seriyi bıraktığım ara verdiğim yerler de var Big Mom arc ilk yarısında full ara verdim ormana girdiler baktım katlanamayacam ara verdim sonra Katakuri fightına kadar biriktirdim benzerini Wano arcda da yaptım ilk başları hapishane falan ara verdim 1060 civarı sanırım 30 bölüm falan ama Egghead'e o kadar hızlı ilerledi ki ara verme ihtiyacı hissetmedim. Dizi etkisi dediğin gibi bozmuş olabilir çizim kalitesini ve bahsettiğim panel ve sayfa sayısını umarım sağlık sorunu değildir.
 
Benim anlamadığım bu vegapunk niye kairoseki mermi icat etmemiş.Bu beşliye uzaktan snipe atsan normal insan formlarına dönecekler.Mermiyi çıkarmadıkları sürecede dönüşemeyecekler.Sonra ver sopayı bunlara.
Wanoda benzer şey vardı kairoseki çivi atıyorlardı. İşlemesi zor olabilir. Vegapunk lilith'in yaptığı baloncuk silahı vardı aynı etkiye sahip. lilith silahlarla ilgili olan kişiydi aralarında ve hayatta bırakıcak gibi oda. Usopp ve franky'e bayağı faydası dokunacaktır elbaf'ta. Bu etkiye sahip güçlü bir silah veya ekipman, her türlü meyve kullanıcısına etkili olur.
 
Roger da big momdan kaçmış big momdan herkes mi idol olarak Karasakalı benimser anlamadım gitti nedir bu Karasakal sevdası
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık