Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1119: Emeth

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 39 22.2%
  • Orta

    Kullanılan: 47 26.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 90 51.1%

  • Kullanılan toplam oy
    176
Dünyanın en özel serisi. Sıradan gözler okuyunca kamaşıyor, algıda bozukluğa neden oluyor. Baktım baş edilecek gibi değil yirmi cildi sahafa verdim. Kaç para borcum var deyince gözüm görmesin yeter dedim. Sağlığımdan önemli değil ya.
 
Bu kotuleme mevzusunun cilkı cikmadimi artik. Ayni muhabbetler donuyor hep. Iyi veya kotu herkesin keyfini kalmis bence. Tepkiler biraz abarti gelmeye başladi.

Not: Ben ne iyi diyorum nede kotu. Okuyup geciyorum ilk basladigimdan beri. Keyif veriyorsa verdi diyorum yoksa bolumdu yazmiş cizmis kafasina gore bana ne :)
 
Arc artık bitmeye yüz tutmuş. Seneryo iyi olmasada hasar olayı ve birlikaç şeyi hızlıca çözmeli ve bitirmeli oda bu arc'ı. Bu arada 1061 de agghead arc başladı 58 bölüm. 10-20 bölüme adadan gitseler en fazla dersek 70-75 bölüm ediyor. Elbaf muhtemelen daha uzun sürücek orasıda bi 100 bölüm alır gibi. 4 phonegrif orada desek ara vermeden raftel yapıp bi elbaf kadar bölümde orada çıkar ya da fazlası. Sonrasında son savaş için rahat 100-150 desek ortalama 300-350 bölüm daha var gibi duruyor. Olursa arada olaylar shanks, BB veya buggy, croco, mihawk vs'lerini katmadan.

Senede ortalama 30-40 bölüm veriyor oda. Rahat 8-10 senesi daha var gibi normalde. Ancak hızlandırırsa bu sefer 5 sene tutabilir :) lakin diğer taraftan problemli olur. Normalde elbaf, raftel ve son savaş uçuk kaçık geçmesi beklenen, beklenti yüksek arclar. Hızlıya getirirse o kadar sene devam eden seri iyice çöp olur.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık