Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sokak Köpeği Sorunu

Sizce Ne Yapılmalıdır


  • Kullanılan toplam oy
    320
4 milyon köpeğin ne kadarını sahiplenirler bilemiyorum artık.

Değil 4 milyon tane ,10 milyon tane köpeğin canı 1 tane parçalanan çocukla eş değil.

Allah bu başıboş ve saldırgan köpekleri koruyup çocukların ölümüne neden olanları kahretsin.

Bu meseleyi kaç yıldır umursamayan bu kadar büyümesine izin veren kabiliyetsiz hükümetinde Allah belasını versin.

Ne köpek sevdasıdır bu.Nasıl bir geri kafalılıktır.3. dünya ülkelerinin uğraştığı şeylerle uğraşıyoruz.

Kendi sokaklarını güvenli tutamayan Türkiye komşu ülkelerin işine burnunu nasıl sokar ? Kendi evini güvenceye alamadıktan sonra sen ne işe yararsın ya hükümet liderleri ?
 
Çok acımasızca gelebilir ama Çinliler ile anlaşıp işi bitirmek lazım. Tanesini 10 dolardan satsalar nakliye yakalama onlara ait şeklinde belki çözülür. Bu hayvanları ne toplayabilirsin ne barınak yapabilirsin, insan hayatı için de ciddi tehditler. Geçen Ankara dönüşünde köpek çevre yolunda kitlenmisti yolun ortasında bekliyordu. Yanında zor gecmedim hızlı değildim ama başkası kaza yapabilirdi. Başı boş köpekler yüzünden çevre yolunda çok kazalar oluyor, insanlar hayvana çarpmamak için kaza yapıyorlar. Yollara kenara mal gibi mama dökenler de var.
Bi canlı köpek kaynatma videosu izle gel. Sonra gel aynısını bir daha söyle.

Ki adamların herşeyi yemelerinin sebebi yokluk.
 
Bi canlı köpek kaynatma videosu izle gel. Sonra gel aynısını bir daha söyle.

Ki adamların herşeyi yemelerinin sebebi yokluk.
Biliyorum olm, manyak gibi her şeyi yiyorlar. Şu zayıf kizlar iştahla yiyor izliyorum. Bana üste para versen denemeye cesaret edemem. Öldürüp yemiyolar mı? Ben iğrenç şeyleri yeme videosu izledim, canlı görmedim. O zaman yakalayıp öldüreceksin. Başka yolu yok.
 
Çin'de yenilen köpekler sokak köpeği değil, çiftlikte domuz gibi yetiştirilen besili özel köpekler. Yani sokaktaki köpekleri yakalayıp canice öldürerek yemiyorlar :/

İnternette üç beş video fotoğraf görüp tüm Çin öyle sanmak yersiz. Bizde daha yeni Amasya'da ineğe neler yaptıkları ortaya çıktı. Bir işi doğru yoldan düzgünce yapmayan etikten yoksun insanlar her yerde var.

Üstelik Çin çok büyük bir coğrafya ve kalabalık bir ülke. Bu nüfusa ve toprağa kıyasla köpek tüketimi o kadar yaygın değil.
 
Barınakların maliyeti ne olur kısırlaştırmanın maliyeti ne olur bunun üzerine hiç yapılan bir değerlendirme yok mu. Herkes çok maliyetli diyor ama maliyeti söyleyen yok.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık