Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1110 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi bu adamlar böyle ecüş bücüş değil de magma, yıldırım, buz, zehir ve rüzgar logiaları olsaydilar görsel yönden daha iyi olmaz mıydı veya benzer logialarla.

Umarım bu meyvelerin hikayeye katkısı vardır ve umarım hibrit haline geçip savaşırlar. Şu solucan hibrit olsa ne olacak ya neyse..
 
SODA yine saçmalıyor işte... Eğer ki Groseiler yenilirse Amiraller kalkıp der ki bunlara mı biat ettik...

1 tanesinin bile yenilmeden adadan kaçıp gitmeleri gerekiyor. Çünkü 5 vs olayı oldu 1vs1 olsa tamam Luffy yener okey de 5 tanesini de yenemesin yani One Puchman mı okuyoruz. Yoksa bu Joy Boi ecelinden mi öldü?

Yonkoular'la erken kapıştırdı saçma sapan şeyler izledik ve şimdi yine aynı şey dönüyor çok erken bunun için sayın SODA ve biz yine hayal kırıklığına uğrayacağız hissi her yerimi kapladı valla...
 
Kel dayı hayal kırıklığı oldu bende, Berserk'teki Skull Knight çakması olmuş, tipi düzgün değil, yetenek desen o da yok, E. Oda aksiyon çizim derken batırmış, Px'leri arkalıyor adam, bari yüz yüze kapışma çizseydin.

Solucan, Kuş ve Satürn başarısız oldu, Kel dayı Px arkalıyor, bir Domuzcuğu göstermedi mangaka, herhalde Labo katmanına o çıkmaya çalışacak, Zoro da Oden gibi Domuzu ortadan yaracak sanırım.
 
Çizimler çok mu güzel yoksa çok mu çirkin, hiç anlamadım. Normal bölüm çıkınca anlayacağız ama bizimkilerin kaçması için robotun kalkması gerektiğini düşünüyorum. Luffy, Gorosei'nin hepsini dövse sorun ama dövmese yine sorun. İki ucu boklu derler, şuan o durumun içindeyiz. Bölüm içinde çok çok heyecanlandığım bir durum olmadı ama bizim devlerin ölme durumu olabilir. Gorosei, bizden birilerini alabilir diye tahmin ediyorum.
 
Bu goroseiler one piece red deki şeytan gibi mi shanks ın kızı uta hem şeytan meyvesi kullanıcısı hemde seytani güç totto müzika(yanlış yazmış olabilirim) ya yakalanmıştı. Bu goroseiler tek bir güç değilde hem şeytan meyvesi kullanıcısı hemde şeytanı gücü ayrı ayrı kullanıyor olabilirler mi. Durum buna bağlanırsa ussop red deki gibi zayıflıkları görmede çok başarılı olabilir. Şuraya saldır şuraya dikkat et gibisinden. Dünya tanrılarına karsı tanrı ussop.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık