pokemondaki karakterler bunlardan iyi. Zihinde kalmiyor. Ne bir perspektif var ne de duzgun bir anatomi. herifler havada mi karada mi,yuruyor mu hicbir sey belli degil.Mars ve Saturn hariç diğerleri hayal kırıklığı resmen. Çok kötüler.
pokemondaki karakterler bunlardan iyi. Zihinde kalmiyor. Ne bir perspektif var ne de duzgun bir anatomi. herifler havada mi karada mi,yuruyor mu hicbir sey belli degil.Mars ve Saturn hariç diğerleri hayal kırıklığı resmen. Çok kötüler.
Tam onu yazacaktım. Atı beğenmedim. Bembeyaz bir şey. Belki de o yüzden çok hızlıdır. Çünkü brook gibi hafif. En hızlı gorosei. Diğer 4ünü beğendim ben. Muhtemelen her birinin bir eni olacak. En hızlı, en sert vs.Mars ve Saturn hariç diğerleri hayal kırıklığı resmen. Çok kötüler.
En azından 2 tanesinden net olarak daha güçlüdür Sakazuki. Olması gereken de o zaten. En güçsüzü filo amirali seviyesinde olsa işimiz vardı çünkü. Saka'dan daha güçlü olanı da vardır ama. Birkaç bölüm sonra anlaşılır tam olarak.Sakazuki bunları yer net .