Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1110 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'nun yendiği son 2 kişi Kılıç ustası değil. İkisi de Zoan. Birisi en sert kişi. Diğeri Cp0'ın başı. Kalbur üstü kişiler. Reisi artık ancak amiral paklar.

Hawkins luffy ve zoro için %19 mu ne hayatta kalma ihtimalleri mi ne var dediydi. Adada belli ki en son luffy ve zoro kalacak. Böylece kaptan ve sağ kol tayfanın kalanından ciddi şekilde ayrılacak. Goroseilerin muhtemelen çağrılma süresi var. Süre dolunca dönecekler.
 
Benim anladığım Gorosei’nin ancak zehir ile ölebileceği bir durum yarattı Oda. Kizaru çaycılık yaparken astlarına zehri kontrol edip etmediğini sordu. Bu adamlar hasar almıyorlar belli ki, Big Mom da dışardan hasar almadığında Capone onu zehirlemek için uğraşmıştı. Hikaye sanki oraya bir şekilde evrilebilir gibi geliyor. Ceasar Clown ve Judge birlikteliği belki ilerde bu durumun yaşanmasına mümkünat yaratabilir. Şimdilik bizimkiler topuklamakla yetinicekler gibi geliyor. Nika’nın bile hiçbir şansı yokmuş gibi hissediyorum.
 
Raw o kadar kötü ki bir şey anlaşışmıyor. Lucci düşmüş gözükmüyor. Sayfa mı eksik ne. Ayrıca Zoro'nun kılıcı havada ne arıyor.

Bu Zoro da Zürafadan sonra At mı kesecek şimdi.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık