Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1109 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy’nin yeni dövüş teknikleri rahatsız edici ama en çok ne olursa olsun sürekli gülmesi rahatsız ediyor Gorosei emmiler Jinbeyle Chopper’ı şişe dizse bu hoplayıp zıplayıp gülerken dövüşür yine. En azından ciddi anlarda güldürme şunu Oda.
 
Kapak hikâyesinde özellikle Wano'nun 800 yıl önceki hâlinin olması dikkat çekici. Özellikle bir bölüm önce Caribou'nun antik silahlardan bahsetmesinin hemen arkasından gelmesinde bir ipucu var.

Karasakal is coming...

Muhtemelen Teach önce Wano'ya saldıracak. Balık Adam Adası denizin altında olduğu için gemilerini kaplatması gerekecek bunun için Sabaody takım adalarına gelmesi gerek ama donanma karargâhı tam dibinde olduğu için Balık Adam Adası'na daha sonra gelecektir. İlk önceliği Wano olacaktır.

Anlatıcı Momonosuke'nin, Wano tarihinin en iyi Shogun'u olacağını söyledi bu durumda Momonosuke'yi bir şey olmayacaktır. Momonosuke ve Yamato adayı koruyacaktır ama ne kadar dayanabilirler merak ediyorum!? Karasakal böyle önemli bir gücü elde etmek istiyorsa bütün Titanik kaptanlarını yanına alıp gelmesi gerekecektir. Keşke Ashura ve İzou ölmeseydi. Wano'yu daha iyi koruyabilirlerdi.

Bir de şunu merak ediyorum. Acaba Tobi Roppo ve King, Queen, Jack üçlüsü hâlen yaşıyorlar mı?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık