Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1107 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shiryu meyvesi ayağına mı geldi ? Yanlış mı hatırlıyorum diye baktım bölüme. Öyle bir şey yok. Bilip bilmeden sallamayalım. Hatta ne diyor Gecko Moria Absalom kılığına girmiş Devon'u görünce. BB korsanları yetenek avcılarıdır. Senin gücünde bir çok insanın isteyeceği türden. Demek ki bu meyveyi Shiryu için istemişler ve Absalomu yakalayıp almışlar ama aynen Teach korsanları adada otururken Absalom Shiryu'nun olduğu bara geliyor ve meyveyi kaptırıyor. Adamlara yetenek avcıları demişler ama sen gelip meyveler önüne düşüyor diyorsun. :hhh:

Hani hatırlamıyorsan açıp okuyabilirsin bölümleri. Hemen sallamak yerine. Bak sana şimdi hatırlatma yapıyorum.
Burgess Ace meyvesi için Dressrosa'ya geldi.
Burgess devrimcilerin karargahını buldu ve onların mekanını bastılar.
Puding'i kaçırdılar.
Boa Hancock'un peşine düştüler.
Absalomun meyveyini aldılar
Egghead'e geldiler Saturn kılığına girmek için. Başarılı oldular.
Pone için Law'ı beklediler. Poneleri aldılar. Meyveyi de çalacaklardı ki Bepo kurtardı.

2 yıl öncesinde yaptıklarını saymama gerek yok. Teach için çabası yok demek, her şey şans eseri kucağına düşüyor demek en saçma yorumlardan biridir. :D Adamın istediği tek bir meyve vardı Yami Yami. Beyazsakal korsanlarını bunun için kullandı. Sadece bunun için şans diyebiliriz ama yine de beyazsakal korsanlarının sayesinde amacına ulaşmış oluyor. Elimizde bu gösterilenler varken Teach korsanlarına meyveler önüne düşüyor demek anlamsız. Adamlara yetenek avcısı denmiş. Mangada bir çok şey görmüşüz bunun içinde.
Meyveler ayağına geliyor işte özellikle arayıp bulmuyorlar adamlar nerede olursa olsun bir şekilde ayağına geliyor.Cesedi adada bulunmuyor muydu Absalomun ben mi yanlış hatırlıyorum?Görünmezlik hooop ellerinde kılık değiştirme hoop ellerinde ada meyvesi hoop ellerinde karanlık meyvesi hoop ayağına ışınlanma meyvesi adam ışınlanamadan ellerine gelmiş herhalde yersen onlar bulup çalıyor aynen güzel hikaye.Bi şekilde adam herherden en az uğraş ile başkalarının savaşlarından kâr elde ediyorlar tam hırsız şerefsiz yok çabaymış tırnaklarıyla kazımışmış bak bide özel ırk çıktı kesin bunu da tırnaklarıyla çabalayıp elde etmiştir.
 
Shanksta durum farklı gibi . Herif tam Nika uyanınca harekete geçti . Luffy Katakuriyi yendikten sonra 5. İmparator denildiğinde henüz erken diyordu , ne zaman ki posterde Nika formu görüldü hadi Beckman one pieceyi alalım tribine girdi . Muhtemelen çok şey biliyor kayıp yüzyıl ile ilgili . Nika olmadan bazı şeylerin olamayacağını da biliyordur .

Ama Teachi kovalayıp yakalayamaması fiyasko . Kavgada milleti görünce tutmayın beni diyen tipler gibi . İşine gelince 20 km’den haki salan adam Teachi niyeyse bulamıyor .
Roger flashback inde sonlarda shanks a birşeyler söylürken çizilmişti(konuşma içeriği bilinmeyen) roger yanlış hatırlamıyorsam ordan dolayı bir plan çerçevesinde ilerliyor shanks diye bi dünya teori vs de vardı. Teach konusunda da ya bu plan çerçevesinde ya shanksa bıraktığı yara muhabbetinden teach bizim bildiğimizden daha güçlü yada en son spoilera göre ırkından dolayı özel bir görev yada işlemi var diye shanks ya öldürmesi imkansız yada görevini gerçekleştirmesini bekliyor gibi bir durum var sanki. Yoksa şuana kadar ki işlenen shanks tayfası şuana kadar ki işlenen bb tayfasının içinden geçer güç olarak.
 
  • Like
Tepkiler: Tyr
Forumun eski ortamını özledim, şimdiye 100 sayfa Zoro goygoyu dönerdi.
En son 988'de olmuştu, sonradan Zoro ve çatı olayları gelince herkesin ağzı yandı. Bir op denklemi vardır şaşmaz; Sanci'ye bunları çiziyorsa pinZoro'ya neler çizer, pinZoro'ya bunları çiziyor Monkey Dawn Luffy'e neler çizer. Çizmediği tek isim de Kid, has köylü diye sevmiyor Oda onu. :(
 
Son düzenleme:
Google’ın yeni Yapay zekası geminiye Zoro vs Lucci daha ne kadar sürer diye sordum
One Piece'de Zoro ve Lucci arasındaki dövüşün ne kadar süreceğini kesin olarak söylemek zor. Manga hala devam ediyor ve 1093. bölümde dövüş yeni başladı.

Dövüşün süresini etkileyebilecek bazı faktörler şunlardır:

  • Zoro ve Lucci'nin güçleri: Zoro, Enma ve Wado Ichimonji'yi kullanarak Haki'yi ustalıkla kullanabilen güçlü bir kılıç ustasıdır. Lucci ise Zoan türü bir Şeytan Meyvesi olan Neko Neko no Mi, Model: Leopard'ı kullanabilen güçlü bir CP0 ajanıdır. Her iki karakter de son derece güçlüdür ve hangisinin kazanacağını kesin olarak söylemek zordur.
  • Dövüşün yeri: Dövüş, Egghead adasında geçiyor ve bu adanın kendine özgü özellikleri dövüşü etkileyebilir.
  • Oda'nın planları: Dövüşün ne kadar süreceği, mangaka Eiichiro Oda'nın planlarına bağlıdır. Oda, dövüşü kısa ve öz tutmayı veya daha uzun ve sürükleyici hale getirmeyi seçebilir.
Bazı hayranlar, dövüşün birkaç bölüm daha süreceğini tahmin ediyor. Bu, her iki karakterin de güçlerini tam olarak göstermesine ve destansı bir savaşa sahip olmalarına izin verir. Diğer hayranlar ise dövüşün daha kısa olacağını ve Zoro'nun Lucci'yi nispeten kolay bir şekilde yenebileceğini düşünüyor.

Dövüşün sonucunu ve ne kadar süreceğini öğrenmek için manganın yeni bölümlerini beklememiz gerekiyor.

Dikkate Alınması Gereken Ek Noktalar:


  • Dövüş sırasında Zoro ve Lucci'nin yeni güçler veya teknikler ortaya çıkarması mümkündür.
  • Dövüşe başka karakterlerin de dahil olması mümkündür.
  • Oda, geçmişe dönüşler veya flashback'ler kullanarak dövüşü daha da uzatabilir.
Sonuç olarak, One Piece'de Zoro ve Lucci arasındaki dövüşün ne kadar süreceğini kesin olarak söylemek imkansızdır. Dövüşün süresi, yukarıda bahsedilen faktörlere ve Oda'nın planlarına bağlı olacaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 43)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık