Bu kadar kızma Zoro'ya köylü denmesine hafif sakin kalmaya çalış biliyorum zor senin için 61'siz xDHas köylü olan Zoro ama lütfen. @RedTeroR reis kızıyor böyle şeylere.
Bu kadar kızma Zoro'ya köylü denmesine hafif sakin kalmaya çalış biliyorum zor senin için 61'siz xDHas köylü olan Zoro ama lütfen. @RedTeroR reis kızıyor böyle şeylere.
Öhm öhmOrtada bir yarış kalmadı artık Nika ile kimse yarışamaz boş muhabbet.
Reis adam köylü olan Kid diyor. Ben dedim Zoro'nun babası köy kooperatiflerinin ilk kurucusu diye. Ben hakkınızı savunuyorum. Köylü serinin efendisidir de dedim.Bu kadar kızma Zoro'ya köylü denmesine hafif sakin kalmaya çalış biliyorum zor senin için 61'siz xD
Kid'in köylü olması seni neden direkt Zoro'ya yönlendirdi ? Hiç hikaye anlatma yani içinden geçenleri daha içinden geçmeden biliyorumReis adam köylü olan Kid diyor. Ben dedim Zoro'nun babası köy kooperatiflerinin ilk kurucusu diye. Ben hakkınızı savunuyorum. Köylü serinin efendisidir de dedim.
Aynı cümlede Zoro da vardı ona demeden Kid'e dedi. Ben aslında Kid'e kafayı taktım reis. Zoro'nun olduğu yerde Kid kim köylü !Kid'in köylü olması seni neden direkt Zoro'ya yönlendirdi ? Hiç hikaye anlatma yani içinden geçenleri daha içinden geçmeden biliyorum
Zoro da köylü, ama tatil köyü çıktı biraz.Has köylü olan Zoro ama lütfen. @RedTeroR reis kızıyor böyle şeylere.