Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106: Senin Safında

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 117 64.3%
  • Orta

    Kullanılan: 35 19.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 16.5%

  • Kullanılan toplam oy
    182
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi de sıkıntı joyboy veya kurtarıcı hikayesi değil ki? Shounen olupta ona evrilmeyen seri yok. Sıkıntı nika diye bir şey bilmemek? MF de gorsei konuşuyor önlerinde canlı yayında luffy var kimse nika demiyor bilmiyor. Luffy 20 yıl wano da kalsa dünyaya kapalı alanda olsa kimse bilmese anlarım ama adam 2 senede öyle bir sükse yaptı ki duymayan görmeyen kalmadı ama nika diyen bir kişi olmadı.
Reis 1000 yıldır piyasada yok, sadece seçilmiş kişide uyandı işte meyve. O yüzden kimsenin umrumda değil. Kimsenin bilmemesi de normal. Milletin hedefi dragon falan, nika’yı Im’den başka bilen yok.
 
Yalnız şakayı bırakırsak Kizaru gibi güçlü meyveye sahip olan ve Kuzan ile Akainu'dan pek de aşağıda olmayan bir adamın adaların yıkımına etki edecek derecede gücü olması lazım. Daha gücüne dair bir şey görmedik. Kuzan bir adayı buz dağı yapıp adalar arası denizi donduruyordu.

Böyle bir savaşı hak etmiyor bu seviyedeki karakterler. Luffy vs Kizaru umarım hak ettiği seviyede gerçekleşir.
Bu adamların gücünü elbette görelim ama bu saatten sonra Luffy vs Kizaru savaşı Kaido vs Akazaya Samurayları havasında geçer. Biri artık tanrı seviye diğeri de YC1'den bir tık üstte. Fazla beklentiye girmemek gerek.

Asıl savaş Luffy vs Satürn arasında geçecek muhtemelen.
 
Nika'yı bilen bir tek Beş Kadim ve Imu yok, tüm dünya yüzyıllardır onun gelmesini bekliyormuş daha bu bölümde söyledi. Kuma'nın babası falan da hikayelerini anlatıyor.

Beş Kadim mevzusunu açıklayamaz, o yüzden bilmiyorsun. Çünkü Luffy'yi gördükleri onca zaman hiçbir tepki vermemeleri gibi bir durum söz konusu, o sahnelerin retcon yemesi gerekiyor.
Anlatsınlar, efsane diyoruz zaten. Hepsi Nika’yı görmelerine rağmen inanamıyorlar. Masal gibi bir şey Nika onlar için. Tıpkı JoyBoy’un da masal olması gibi. Görmeseler efsane olarak inanmaya devam edecekler.

Beş Kadim mevzusunu, uyanışın asla Luffy’de vaki olmayacağını düşünmelerine bağlayabilir. Kendileri için bile efsane değil mi bu Nika? Im hariç bire bir karşılaşan da olmamıştır 1000 yıldır.
 
Bu adamların gücünü elbette görelim ama bu saatten sonra Luffy vs Kizaru savaşı Kaido vs Akazaya Samurayları havasında geçer. Biri artık tanrı seviye diğeri de YC1'den bir tık üstte. Fazla beklentiye girmemek gerek.

Asıl savaş Luffy vs Satürn arasında geçecek muhtemelen.
YC1'den bir tık üstte değil 20 tık üstte.

Saturn Kizaru'dan güçsüzdür.
 
Yav he he, 20 tık üstteymiş. YC1'den kastın King'se bir tık değilde iki tık üstte olabilir bir ihtimal.

Seride kaç kez Amiraller ile İmparatorları yenmen gerek denildi korsanlar kralı olmak için. Bir nevi Amiraller ile İmparatorlar aynı kefeye koyuluyor. Top Tier bunlardır. Sağ Kollar bunların seviyesine hiç yaklaşamayacak adamlar. İstediğin kadar kıvır.
 
Forumu okuduğumda benim de içimi dökmek gerektiğini farkettim. Artık luffynin fight panellerini incelemeden geçmeye başladım. çok önemli olaylar dışında düzgün takip bile edemiyorum seriyi. Hayır, kaç bölümlük inşa edilen bir içerik var gidiyorsun hadi bi çılgınlık yapalım plot twist olsun aslında lastik değilmiş. Neden ya anlamıyorum. Hikayeye nasıl bir katkı sağlıyor Nika? Zaten d ismi işlenmiş kaç bölüm, tanrının doğal düşmanı, d iradesi, joy boy falan buralardan girsene be adam. Nika kim ya. Güneş dövmesinden nerelere geldik? Hangi evren abi bu? Karakter gelişimi böyle mi olmalı? Gear 5deki özellikleri lastik meyvesinden devam ettirmek çok mu zordu? Lastik kalsaydı ya meyve neden illa özel bir meyve gereği duyuldu. Neden ana karakterin kişiliği değiştirildi? Farklı şeyler denemek uğruna neden seriye bu kadar anlamsız, hikayeden kopuk yeni kavramlar eklendi?
 
Satürn, Kizaru’dan güçlü müdür?

Bu soruya evet veya hayır diyeceğimiz bir argüman daha yok elimizde.Lakin Satürn’ün iyileşme yeteneği, Marco’nun iyileşme yeteneğinden çok daha gelişmişi.

Marco’nun herhangi bir kolu koparsa yeniden bir kol çıkartabilir mi?

Hayır.

Peki Satürn’ün herhangi bir kolu koparsa yeniden bir kol çıkartabilir mi?

Evet.

Bu argümana göre Satürn’ü, Marco’nun üstünde bir iyileşme gücüne sahip olduğunu düşünürsek bu adamın seviyesini az çok belirleyebiliriz.

Satürn’ün, Kizaru’nun çok altında olduğunu düşünmüyorum.
 
Oda mı demeliyim yoksa gerçek ismini açıklamak ister misin ? Goda neymiş, Vegapunk Bonney in emri için tasarlamış, nereden bilecek demi Bonnet in buraya gelipte? Kadimlerle çarpışacağını, Kuma nın bilinçsiz gelip de kızına sahip çıkacağını, yazacağın senaryoyu öpeyim. Devler de müthiş girmiş ha xd
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık