Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106: Senin Safında

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 117 64.3%
  • Orta

    Kullanılan: 35 19.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 16.5%

  • Kullanılan toplam oy
    182
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dragon’un gücü ile Türkiyedeki devrimciler bir mi? Ve Türkiyede sol görüş benimsenen bir şey de değildi, halktan destek bulamıyorlardı. Buna rağmen yapıyorlardı işte. Hapisten firar edeni de var, çatışmaya gireni de var, banka soyanı da var. Dragon’un pasifliği gerçekci, siz şirinler izleyin tarzı laf atman gereksiz o yüzden.
Devrim için ille sol görüşe grrek yok, Atatürk sol görüşlü mü?

Devrim mevcut düzenin değişmesi demek, iranda devrim oldu sol görüş mü var iranda.

Devrimciler çok benimsenin birşey mi one piecedenkurulali 3 gün olmuş dünyanın en iyi korunan yerine neden saldirmadilar deniyor.

Ben işte bu zekadan çok etkilendim.
 
Yani mihawk öldürüp değiştirmediyse aynı. Yine salak, yine yön bilmeyen, yine kaba kuvvetle yenmeye çalışan biri. Yine donardı. Kral hakiyi kullanmayı düzgün öğrenene kadar da donacak. Bak Lawa o da yakalandı ama düz hakiyle Karasakallardan kurtuldu
Tamam Zoro olsaydı Kizaru bu kadar rahat takılabilir miydi? Luffy olmasa alayına low diff atacak.
 
@Montana @sensey Aramaki Yamato’dan kral hakili darbe alınca başını yere çarpıyor sonra hemen ayağa kalkıyor ve çok az etki etmiş gibi görünüyor neredeyse. Akainu ve Aokiji’nin ne gibi saldırılar tankladığını söylememe gerek yok. Kizaru Akainu ve Aokiji’yi geçtim, Aramaki kadar sağlamlığı yok mu yani bu saçma geliyor bana. Satürn Kuma’nın yumruğu sonrasında kanlar içinde kaldı, uzvu koptu. Kizaru’nun ise yüzünde bir şey yok gibi gözüküyor. Orada düz kokalı saldırı kullansa Kizaru nerdeyse hiç etkilenmez bile. Nika orada kral haki kullandı.
Kizaru'nun savunması gayet iyi. Kaido'dan kan akıtan saldırıların gelişmişleri adamda çizik oluşturmadı daha.
 
@Montana @sensey Globalde ve bu forumda çok büyük algı dönüyor Nika Kizaru’ya karşı ileri seviye hakiler kullanmadı diye. Halbuki yanlış. Eğer karşılaşılan Yonkolar olsaydı Yonko’ya karşı savaşıyor tabii ki ileri seviye hakiler kullanıyor derlerdi. Konu amiraller olunca her zaman algıya açık oluyor. Daha önceden çok gördük. King ve Queen kelepçeli dendi, Devrimciler Aramaki ve Fuji’yi yaralamış dendi, Aramaki Weevil’ı kandırarak yakaladı dendi ve daha bir çok şey.
 
Yav he tamam mi.
Yahu daha üzerinde yaşadığımız ülkesinin Kahramanı Mustafa Kemal Atatürk ne yapmış nasıl kurtarmış vatanı ondan bir habersiniz gelmişsiniz ne anlatiyorsunuz.

İyi Atatürk İstanbul'da sikahlanip sarayi bassaydi 3 gün sonra idam edilir bugün idam edilen subay diye okurdunuz tarih kitaplarinda.

Neyse ya forumlarda da hakikaten toksik bir zombi kitlesi birikmiş.

En iyisi yav he he diyip geçmek.
Sakin ol kral bu kadar sinir stres yapma şahsına hakaret etmedik dragondan adam olmaz da demedik niye gerildin ki?
 
serinin iyice cılkı çıkmış galiba, luffy'nin meyvesi şimdi de "all in one" mı olmuş. o kadar uğraştı haki öğrenmek için, hakiye makiye lüzum yokmuymuş yani.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 35)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık