@Alpamis g5 handikap diyordu oysa güldükçe güçleniyormuş. Meyvede her zaman yeni bir özellik çıkıyor.@Alpamis Nika Kizaru’ya karşı plottan dolayı ileri seviye hakiler kullanmıyor diyerek büyük yanıldın. Gear 5 modunda eskisi kadar çizmeye gerek duymuyor. Bu seviyenin adamlarına karşı bu tür hakiler kullanmak zorundasın yoksa zarar veremezsin.
Doğru, mr3 sanjiyi dondurmuştu.Satürn çapsızı dondurdu bunu. Zoro olsa donmazdı.
Zoro'culara yanlayacak kadar düştük mü usta. @II. Invictus en iyisini yapmış.Satürn çapsızı dondurdu bunu. Zoro olsa donmazdı.
O zamanki Zoro ile şuanki bir mi? Sanji'yi Zoro'ya yakın görüyordum ama yanılmışım. Lucci ile dövüşmesi gereken kişi Sanji olmalıydı. Zoro burada olsa en azından Kizaru'yu tutardı.Doğru, mr3 sanjiyi dondurmuştu.
O 1 haftadır Zoro Satürn ve Kizaru'ya orta zorluk atar diyor ben onun kadar Zoro övmedim.Zoro'culara yanlayacak kadar düştük mü usta. @II. Invictus en iyisini yapmış.
Yav he tamam mi.Sonunu düşünen kahraman olamaz.İcraate dökülemedikten sonra ortada devrim olmaz devrimci sessiz kalmaz hakkını her türlü ortamda arar.
Yani mihawk öldürüp değiştirmediyse aynı. Yine salak, yine yön bilmeyen, yine kaba kuvvetle yenmeye çalışan biri. Yine donardı. Kral hakiyi kullanmayı düzgün öğrenene kadar da donacak. Bak Lawa o da yakalandı ama düz hakiyle Karasakallardan kurtulduO zamanki Zoro ile şuanki bir mi? Sanji'yi Zoro'ya yakın görüyordum ama yanılmışım. Lucci ile dövüşmesi gereken kişi Sanji olmalıydı. Zoro burada olsa en azından Kizaru'yu tutardı.