Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de elbafda zorda olan kimse de yok. Elbafta kimseyle kapışmayacak bizimkiler herhalde. Oraya saldırı düzenlenir saldıranlarla kavga ederler gibi.
 
Bölüm için değil, seçip almışsın.Ben orada seriyi çok uzun süre sevmediğini söyleyen yazarlara ithafen yazdım. Spoiler'a bakarak bölümü hepten gömme veya yüceltmek olmaz çıksın ondan sonra sağlıklı yorum yaparız. Yine gömersek beraber gömeriz . Sadece sızan spoiler ile sağlıklı değerlendirme yapılamaz diye düşünüyorum benim düşüncem en azından bu şekilde.
Tartıṣmayı az çok okudum. Sevmeyen insan seriyi bu kadar iplemez. İplediği için eleştiriyor bu forumdaki insanlar. Sonuçta hayat siyahla beyazdan ibaret değil. En çok gömenin dahi övdüğü kısımlar oluyor. Dünya genelinde diller zımpara Oda'nın ardı da kerestedir. Globale çok takılma bazı şeyleri değerlendirirken
 
Kizaruyu severim de luffyden yine tek yiyceksin kardeşim kaç kurtar kendini işte hazır Satürn de tek kalmış şahit de olmayacak illa ikinizi de mi paketlesin luffy
 
Seriyi çıkaran kim Oda, Halen yazmaya devam eden kişi kim yine Oda. Yazar- çizer adam demişki böyle kurgulamış. kurgu da one piece evreninde bir hata var mı geçmişle aşırı çelişen bir şey. Şu an yok. 1100 küsür sayı çizip hikayede kurgusal hata yapmıyor şu an için benim için gayet ideal. Bu konuda Bleach de aşırı derece iyi bir anime-manga idi. Naruto serisi en kötüsüydü. Çok büyük mantık hataları vardı finalde. Olur olmaz bir şey denemez şu an için yoktu diyebilirim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık