Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1105: Aptallığın Zirvesi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 40 22.9%
  • Orta

    Kullanılan: 46 26.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 89 50.9%

  • Kullanılan toplam oy
    175
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Satürn saf kötü karakter .
Bu bölümü okurken şu soru geldi aklıma ;
Satürn ölümsüz gibi her saldırıyı blokluyor bu yüzden bustercall yapılırken adada kalıyoruz Kizaru ile derken Kizaruyu da yanında tutma sebebi ; Kizarunun logia olmasından kaynaklı nasılsa bir şey olmaz ona diye düşünmesi mi , yoksa ben ölümsüzüm zaten Kizaru ölsede umrumda değil burada kalacak ve ölsede savaşacak diye düşünmesi mi . bana ikincisi gibi geliyor.
Çok uzun süredir yaşadığı için Satürn aslında bilge bir adam. Yaşanan durumlara verdiği nokta atışı tepkiler bunu gösteriyor. Yani bir nevi insan sarrafı diyebiliriz. Kizaru'nun niyetini arc'ın en başında Sentoumaru için yaptığı yorum dolayısıyla anladı ve adaya da sırf onun için geldi. Kizaru hem kendi içinde hem dostlarının gözünde hem de Satürn'ün gözünde bir sınava tabii tutuluyor. Garp bile Ace ölünce bir anlık her şeyi geride bıraktı da Sengoku engel oldu. Kizaru o duruma düştüğünde gerçek niyetini göreceğiz.
 
Ben Kaido’nun G5 ile dövüşüne bakarım, Kizaru da onunla dövüştü çünkü. Nika formu Kaido’dan üstün ki Luffy daha da gelişmiştir o dövüş sonrası.
Ona da bak. Kizaru ona karşı da bir şey yapamıyor. Kaido kalbim güm güm olayını yeniden yaptırtıyor ona. Sondaki atağı zaten üst düzey. Kizaru'ya karşı o dövüşün 50'de 1'i savaşmadı yav.
 
Ona da bak. Kizaru ona karşı da bir şey yapamıyor. Kaido kalbim güm güm olayını yeniden yaptırtıyor ona. Sondaki atağı zaten üst düzey. Kizaru'ya karşı o dövüşün 50'de 1'i savaşmadı yav.
Kizaru dövüşünün çoğu off panel geçti, en son geldi kral haki+uyanış kombolu isimli atak çekti tam kafadan. Bu darbeyi alıp bilinç kapanmaması inanılmaz bir olay. Kizaru normal insan, Big Mom ya da Kaido gibi değil. Aynı saldırıyı Oden alsa bayılır gözleri hapishanede açardı. Luffy’nin de bayılmayacağının garantisi yok, Kaido her kafaya oturttuğunda bayılttı. Sadece haki savunması ile dayanabilir.
 
İlkini yendiği için güçlü olarak biliniyor. Ayrıca savaşta 3 kez yendi Luffy'i adam. Böyle bir kıyaslama olmaz. Lucci'yi kaale almadı. Diğerini de pek aldığı söylenemez. Öbüründe ada kadar yumruk yapıp adalar arası haki hattı çekti. Böyle bir durum var. Rencide ederek yeniyor Lucci ve Kizaru'yu.:D
kaale almadi ama g5 acip zokayi yutmus gibi dili disarda felcli gezdi
 
Ben zaten bir güç sıralaması yapmıyorum onu yapan çok var benim umurumda değil. Savaşta kaido 3 kere yendi tamam ama hepsi normal bir dövüşte daha güçlü olanın güçsüzü yenmesiydi. Ben luffy'nin onur kırıcı bir dayak yediğini hiç hatırlamıyorum. İlkini yendiği için güçlü olarak bilinmesi ilkinin umurunda mı sence? Ben olsam umurumda olmaz adam benim üzerimde onur kırıcı hareketler yapmış ve sonunda da kaybetmişim. Kizaruyu rencide ederek yendiğini de hiç hatırlamıyorum vurdu kafasına yıktı geçti. Tek yemek bana onur kırıcı bir davranış gibi gelmiyor bana göre bu rakibin senden daha güçlü demek (Luffy de Kaido'dan tek yedi yine onur kırıcı gelmiyor).
Söyle sorayım Luffy tek yiyerek mi dayak yesin istersin yoksa rakibin ağır dalga geçtiği skeansların sonunda dövüsüp kaybetmesini mi?
Luffy'nin onur kırıcı dayak yediği bir sürü sahne var, Kuzan Luffy'i sevgilisi gibi kucaklayıp donduruyor, MF'de gelenden gidenden şamar yiyor, Kizaru yerdeki Luffy'e top gibi tekme atıp alın napıyorsanız yapın çekiyor, Nika'nın dövüş şekli ToonForce'dan dolayı böyle, herkese karşı da böyle olacak. Kaido'yla ip atlıyor doğru ama Kizaru'nun lazerini de yemek diye yiyor üstüne Kizaru'yu eline alıp fır döndürüyor, aynı şeyler tamamen.
 
Shanks anca poz kesiyor, Shanks'ın karakter derinliği yok, Oda Shanks'ı bilerek karizmatik çiziyor, Oda kendini Shanks olarak seriye yediriyor vs. gibi mesajları okuduktan sonra karakter gelişimi gösterilmeyip Oda tarafından poz keser halde çizilen amirallerin savunulmasını okumak...
 
Oda hala inatla amirallerin tam gücünü göstermemeye çalışıyor. Fuji ve Ryo Mariejois’i yok etmemek için kısıldı, Kuzan Garp’a karşı sevgi beslediği için kısıldı, Kizaru Egghead’i yok etmemek için ve karşısında sevdiği kişiler olduğu için kısılıyor. Kaido ve Big Mom’un neler yapabileceğini gösterdin , amiralleri niye kısıtlıyorsun ? Kizaru burada tam güç göstermeyecekse ne zaman gösterecek ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık