Kınları adamdan sayan kim? Aramaki’yi yenerdi orada. Ciddi değildi. Shanks şov yapsın diye boş yaptı Oda.Aramaki'yi kınlarla birlikte yeneceğinden emin bile değildi o yüzden Luffyleri çağıralım diyordu dimi?
Yenemezdi.Kınları adamdan sayan kim? Aramaki’yi yenerdi orada. Ciddi değildi. Shanks şov yapsın diye boş yaptı Oda.
Kuma ilk 10'a girer.Şu popüler karakter oylamaları oluyordu, yenisi ne zaman olacak acaba? Kuzan ile Kizaru sıra atlayacak mı atlarsa kaç sıra atlayacak merak ediyorum. Genel nabız önemli.
Ben hepsi olmasa da bazı amirallerin taraf değiştirebileceğini düşünüyorum zaten. Hükümet ile denizcilerin ayrılması gerek. Gerçekten iyi niyetli denizciler var çünkü ama direkt hükümet adamı olup iyi niyetli olan birini görmedik sanırım.Bak şu kısma katılıyorum çünkü Aramaki kutsallardan tehdit gelince duraksamıştı. Demek amiraller de öldürülme tehdidi alırsa onlar da taraf değiştirecek. Hani derler ya ateizm uçak düşene kadar diye o misal. Hükümete sadakat, ölüm kararın çıkana kadar.
Kuzan zaten hep ilk 30’a oynuyordu, kemik kitlesi iyi bayağı. İlk 10’u zorlayabilir o da.Kuma ilk 10'a girer.
Şöyle bir sorunumuz var ama...Hükümet ile denizcilerin ayrılması gerek. Gerçekten iyi niyetli denizciler var çünkü
Yenerdi. Luffy tek yumrukta indirdi Kizaru’yu. Yamato çok daha güçlü Kizaru’dan. Kaidou’ya da uzun süre dayandı.Yenemezdi.
Ben tüm denizciler iyi demedim ki? İçlerinde hükümet yanlısı olmayan kişilerde var gayet. Zaten bir hükümete bağlı olmalarında sorun yok hükümetin kendisinde sorun var.
Kizaru'da bu iyiliği gördün mü mesela. Kuma'nın sayborglaştırılmasında bizzat bekçilik yapmış ve kızının öldürülmesi talimatına görüldüğü üzere hizmet eden bir karakter.Ben tüm denizciler iyi demedim ki? İçlerinde hükümet yanlısı olmayan kişilerde var gayet. Zaten bir hükümete bağlı olmalarında sorun yok hükümetin kendisinde sorun var.