Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1103 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zayıf Nika hayal etti nerden çıktı? Kuma'nın anlattığından hareketle bir Nika hayal etti lastik özellikleri olan ve kolu büyüdü. Şimdi ise Nika hakkındaki fikirleri sarsıldığı için de o gelecek zayıfladı. Kuma ona Nika'yı alev güçleri olan biri olarak anlatsa alev güçleri de olurdu. O gelecek hakkındaki gerçek bilgisi arttıkça sınırları azalıyormuş. Yani Nika hakkında tamamen yalan şeyleri duysa ve öyle hayal etse o kadar gücü olacaktı. Nika'dan bağımsız bu. Efsaneye bağlı yani.
Zayıf Nika hayal etti demiyorum, zayıf Nika çıktı diyorum. Sen büküyorsun istediğin şekilde. Olay Nika da değil, Bonney'nin meyvesinin saçmalıklığı. Şöyle hakisi var diye anlatsa haki kullanacak mı yani Bonney? Oda saçmaladı yine.
 
Yine headshot yemişsin yine gelmiş hikaye anlatıyorsun ya bir de benim dediğim çıktı yazıyor



hahahaha Hasan artık araştırmalık vaka oldun resmen xD
Reyiz sen ne satıyon? Ben sana daha geçen Bonney hayal ettiği şey oluyor Kuma ona lastik güçlerinden bahsetti bu yüzden Bonney kafasında lastik güçü bir Nika hayal etti dedim. Şimdi ise neyi hayal ederse o gücü alır diyor. Gerçek hakkında bilgisi arttıkça güçleri sınırlanıyor. Bunun Nika ile alakası olmadığını söylemiştim sana.

Büyük patladın yav. Azıcık samimi olup kabullen reyiz. Büyük erdemdir.
 
Zayıf Nika hayal etti demiyorum. Sen büküyorsun istediğin şekilde. Olay Nika da değil, Bonney'nin meyvesinin saçmalıklığı. Şöyle hakisi var diye anlatsa haki kullanacak mı yani Bonney? Oda saçmaladı yine.
Öyle olacakmış metin onu söylüyor. Ben de onu söyledim. Nasıl bir şey hayal ediyorsa o çıkıyor. Saturn öyle açıklıyor gücünü. Nika'nın deprem gücü var dese deprem yapacakmış Bonney.

Nika değil de Pika dese büyük dev olacakmış. Metin de bu söyleniyor. Ben de saçma dedim zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 43)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık