Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] League of Legends (2009)

Hero direkt buff almış :hhh: ulan rito....
Esinlendikleri karaktere benzetmemek için uğraşmak yerine lolün kendi mekaniklerine yoğunlaşmaları lazımmış.
 
arkadaşlar hwei’de w e’de ki sıkıntı saldırı hızı. sylas pasifi gibi o yeteneğe basınca %150 saldırı hızı kazanmak lazım. yoksa 0.7 saldırı hızıyla ben takım savaşında üç kere vuramam . ben şampiyonu beğendim. hasarı bana gayet yeterli geldi. oynamaya devam.
Evet o konuda var. Benim dediğim güncelleme gelse tek skill ile düz vurmadan 2 we vuracan zaten. O yüzden bir problem olmayacak. Heronun bufflık olayı yok. Mekanik ve tasarımsal problemi var. Pasifini patlatmanın ve mana doldurmanın sırrı we. Ama dediğim güncelleme ile de bu sefer aşırı güçlü olacak. Nasıl dengelenir bilemiyorum.

Bu hero destek de nasıl olur acaba onu düşünüyorum.
 
Kararmanın kalkanı daha kullanışlı ganklerde ya da 1vs1 kaldığımda
Tfler de 5 kişinin arasına dalıp adc yi alıp sonra drakthar pasifi ile oradan yürüyerek çıkmanın tadı bambaşka bence. Ben drakthar alıyorum. Bunun pasifi bana direkt tf kazandırıyor çünkü. tf lerde karartmanın kalkanı pek bir işe yaramıyor o kalkan yarım saniye bile dayanmaycak sonuçta. Ama 1.5 saniye hasar almamak demek oradan çıkmam yada 1 adam daha kesebilmem demek. Kısaca karartma erken oyun da daha iyiken oyun ortasından sonra tfler başlayınca drakthar daha etkili olmaya başlıyor. İkisinin de kendine göre avantajı var. Tercih meselesi. Bakınız:

 
Son düzenleme:
Hero direkt buff almış :hhh: ulan rito....
Esinlendikleri karaktere benzetmemek için uğraşmak yerine lolün kendi mekaniklerine yoğunlaşmaları lazımmış.
İnvoker'a 10 yeteneği olması dışında çok benzerliği yok.Hatta ben daha çok benzemesini isterdim.Büyük büyük yetenekleri olsun hortum,alev topu gibi.Lol'de bu kadar büyük skiller yok tabi.Büyü kombinleyen mage elbet gelecekti.Bu çarla tuşlara 2 defa basarak büyü atıyorsun.Invoker'la 3 defa basarak büyü hazırlıyorsun.Yanlış hatırlamıyorsam büyüleri birleştirip R ile hazır hale getiriyorsun.Dota için uygun ama LoL için çok yavaş kalıyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık