Adama fani alemde bir tek zaman acımışsa demek.Bu adam 30-35 yaşında görünüyor. 25 yıl nasıl suçsuz yatacak?
Adama fani alemde bir tek zaman acımışsa demek.Bu adam 30-35 yaşında görünüyor. 25 yıl nasıl suçsuz yatacak?
Adama fani alemde bir tek zaman acımışsa demek.
@II. Invictus @Mihawk ard arda kaç bölüm patlayabilirim rekoru deniyor, rekorlar kitabına girecek.1102 Dragon şov, beklemede kalın. @Montana @II. Invictus
Maksat bölümler zevkli olsun haftalardır gariban Kuma’nın acıklı hikayesini okuyoruz, sıkıldım.@II. Invictus @Mihawk ard arda kaç bölüm patlayabilirim rekoru deniyor, rekorlar kitabına girecek.
Kıyas mı? Garlin adamsa zaten seride adam yok demektir.He gırgırına diyorsan eyv ama ciddili bunu söylüyorsanız durum daha beter demektir.Garling ile Dragon’un adamlığı kıyaslanıyor. Resmen Garling’e hakaret.
Muhtemelen öyle bir şeydir. Gerçi örnekleri çok.Normalde 60 yaşında da, 30 yaşında mı görünüyor?
Ancak bir ejder bu kadar hükumete çalışabilir diye onu kullanıyorlar. Yani siz önce garlinge bakın gibisinden.Tüm forum Dragon'a sallarken Dragoncular konuyu Dragon-Garling kavgasına indirgemeye çalışıyor. Garling'e laf atan mesajlara cevap yazmayalım. @GarlingLobisi
İnandım23 yıldır Dragon fanıyım, bu bölümden sonra Dragon fanlığımı bırakıyorum.
Tanrı vadisine girme Mjosgard tövbekar ona girme.Gariban derken zaten Tanrı Vadisinden bahsediyorum tabi.Bu rezil herif sadece burada değil daha önce yine aynı rezilliği hobi edinmiş av mevsimi açılmış tavşan sezonu gibi gidip köle avlıyor.Kimmiş gariban, sahte tövbekar ve eski balıkadam taciri sapık Mjosgard mı? Tanrı Vadisi’ne hiç girme orada Denjiro’nun öldürmeden kesme tekniği ile halkın canını kurtarıyor.