Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1100 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin potansiyeline yakıştıramamış demek ki adam ve meyveyi tanrı meyvesine çevirmiş.

O yüzden ilk andan beri diyorum bu meyvenin bu hale gelmesiyle ana karakterini en fazla aşağılayan mangaka oldu Oda.

Resmen olum senden bi halt olmaz o yüzden 30 yıllık meyveyi değiştiriyorum dedi.



Hahaha olur nika fanı xD
WB nin korkup Ace'in sözünü kendisine yedirdigi Kaido'yu yendiği için Luffy öfken zirve yaptı.:D

Hazmedemiyorsun.
 
bana göre yamato ile denk dövüşebilen birisi, kata ile denk dövüşebilir. yamato ile kata arasında çok fark görmüyorum. ace ile yamato'nun flashback'te denk olabileceğine dair bazı işaretler vardı. çok hatırlamıyorum tam olarak ace vs yamato'yu ama aklımda öyle kalmış. ace kata'yı döver mi, dövebilir. kata ace'i dövebilir mi, dövebilir.
kağıt üzerinde çok fark yok. ikiside imparator çocuğu, ikisininde özel meyveleri var ve meyvelerini uyandırmışlar. ikisinde de ileri derecede haki kullanımı var. birisi daha sonra gözüktüğü için kata'yı hafife alıyorsunuz hepsi o.
 
Son düzenleme:
İsmi olmayan bir Shici, bu daha önce görmediğimiz anlamına gelmekte. Yaralayan ateş meyvesi kullanan Ace.Yanık yüzlü adam olduğunu düşünebiliriz.

Bu yanık yüzlü adam kapak hikayesinde Crocus ile iletişimde olan adam çıkacağı düşünülüyor, haliyle Roger tayfasından olduğunu düşünebiliriz. O tayfadan birinin geçmişi bilirken Shici olması hayra alamet değil. Birde yol kitabesini saklıyor. Kesinlikle o da Nika'yı bekliyor ve onun için saklıyor kitabeyi. Shici olarak çok daha rahat şekilde saklanıp zamanı bekleyebilirmiş.

Yani Donut Ace ölmeden önce adamın tüm planlarını bozmuş. Korsan Kral oldu ve öldü diye babasına trip atar sonra korsan olur, koca WB hayatını onun için feda edecekken 2-3 lafa şirazesi kayar donut olur. Seride ki en düşük iQ'ya sahip karakter Oda bu yolda çizmeye devam etse ölmesine gerek kalmadan bir amiral tarafından paketlenip Korsan Kral'ın oğlu diye ejderlere Plus Köle diye satılırmış. xd
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık