Yakın görmüyordur Katakuri döver demişliği vardır bakmak lazım xDBiliyorsun biliyorsun.Bir de Kata ve Mihawk'ı falan baya yakın görüyrdu.
![]()
@Skywalker Oden çok güçlü bir karakter. Oda vs çizemeyen bir yeteneksiz.

Yakın görmüyordur Katakuri döver demişliği vardır bakmak lazım xDBiliyorsun biliyorsun.Bir de Kata ve Mihawk'ı falan baya yakın görüyrdu.
![]()
1,2 kabul ettim. 3 olarak saydığını kabul etmem. Sen say kabul edilecek olanı ederiz.Kıvırmayacaksan sayarım
Biraz önceki gibi aaa o tahmindi diye kıvıracaksan uğraştırma beni bu yazdıklarımızın hepsi tahmin zaten.
Edit: Bir de Katakuri, Rayleigh döver demişsin yazmışım oraya sonra gelip açığım az mı diyorsun kasdjkjashsakjd hahaha gerçekten ilginç bir insansın Hasan xD
Kral hakinin savunmayı hem görüş haki anlamında hem de fiziksel anlamda aşılabilir kılması gibi bir durum burada etken faktör muhtemelen.Başka karakterlere olunca kurgu gereği denir, Kizaru’nun Luffy’den hızlı olduğu belliyken öyle darbe alması salakçaydı. Luffy ve Kizaru’nun bir süreliğine saf dışı kalması gerekti, öyle bir yol izledi Oda. Dikkat çekmek istediğim konu, Kizaru’nun normal bir insanken hayvan gibi dayanıklı olduğu.
Kaido yumruğu yedikten sonra diğer bölüm anında geri kalkıyor. Kizaru gibi şu anda kalkabileceğimi sanmıyorum falan demiyor. Kaido > herhangi bir amiral bu bana göre tartışmaya açık değil. Saturn, Kizaru'dan güçsüz dersen onu anlayabilirim. Herifin bir şeyini görmedik zaten.Kaido aynı şekil isimsiz saldırı yiyince yerde kaldı, diğer bölüm kalkmıştı. Kizaru daha ağırını yedi ama kalkar, etkisiz düşeceğini sanmam. Satürn adaya geldiğinde Kizaru da vardı, tek Luffy yoktu. Satürn’ün Kizaru’dan güçlü olduğunu göstermesi için kendi saf dışı kalmadan sağlam Luffy’i yenmesi falan lazım.
1,2 kabul ettim. 3 olarak saydığını kabul etmem. Sen say kabul edilecek olanı ederiz.![]()
Onu bunu bırak da başlığı onbir çift sıfır diye okudum la. Yaşlandığımı hiç bu kadar saçma şekilde hissetmemiştim.Nasıl sayılmıyor ? Tüm hafta geleceği gördü dedin sabaha kadar sayarım da anlaşılan sen kıvıracaksın xD
Yerde hasbihal ediyor Nika ile, hemen kalkmadı. Yerde nefeslenen boksör misali zamana oynadı biraz, kafayı tutuyordu etkilendiği belli.Kaido yumruğu yedikten sonra diğer bölüm anında geri kalkıyor. Kizaru gibi şu anda kalkabileceğimi sanmıyorum falan demiyor. Kaido > herhangi bir amiral bu bana göre tartışmaya açık değil. Saturn, Kizaru'dan güçsüz dersen onu anlayabilirim. Herifin bir şeyini görmedik zaten.
İyi karakter ama bir İzo değil.En iyisi paylaşılmamış.
![]()
İzo efsanesini asla unutmayacağız. Adam direkt kafaya sıkıyordu.İyi karakter ama bir İzo değil.