İzo'yu da severiz. Bu ikisi Wano arcında ağızda güzel tat bırakan nadir karakterlerden.İyi karakter ama bir İzo değil.
İzo'yu da severiz. Bu ikisi Wano arcında ağızda güzel tat bırakan nadir karakterlerden.İyi karakter ama bir İzo değil.
Adamlıklarıyla seriye fazla geldiklerinden ölmek zorunda kaldılar.İzo'yu da severiz. Bu ikisi Wano arcında ağızda güzel tat bırakan nadir karakterlerden.
Her arc sonrası Luffy artık kimseden tek yemez.Ama her arc malum xdBiliyorsun biliyorsun.Bir de Kata ve Mihawk'ı falan baya yakın görüyrdu.
![]()
Ben Rayleigh harici kaptan dışında bir karakterin amiral dengi olabileceğini sanmıyorum. Oden normalde o Kaido'dan elbette güçlüydü ama dayanıklılığı el veremeyecek durumdaymış ki bayılmış. Tabi bunda beklenmedik anda kafaya darbe almasının etkisi büyük ama yine de amiral etmez Oden. Senin dediğine gelirsek ebette çok güçlü ve Oda vs çizemeyen biri ama kıyaslandığı karakter amiral.Yakın görmüyordur Katakuri döver demişliği vardır bakmak lazım xD
@Skywalker Oden çok güçlü bir karakter. Oda vs çizemeyen bir yeteneksiz.
![]()
Wanoya onca yıl uğramamasına dair konuşmak istemiyorum şimdi durduk yere. Abartmayalım.Adamlıklarıyla seriye fazla geldiklerinden ölmek zorunda kaldılar.
Oden'in amiral etmeme ihtimali yok sen ne diyorsun laBen Rayleigh harici kaptan dışında bir karakterin amiral dengi olabileceğini sanmıyorum. Oden normalde o Kaido'dan elbette güçlüydü ama dayanıklılığı el veremeyecek durumdaymış ki bayılmış. Tabi bunda beklenmedik anda kafaya darbe almasının etkisi büyük ama yine de amiral etmez Oden. Senin dediğine gelirsek ebette çok güçlü ve Oda vs çizemeyen biri ama kıyaslandığı karakter amiral.
Drake = TürkEn iyisi paylaşılmamış.
![]()
Oden 1 yıl gidip geliyorum dedikten sonra geri gelmeyince bari ben kalayım demiş Adamlık yapmış İzo başkan.Wanoya onca yıl uğramamasına dair konuşmak istemiyorum şimdi durduk yere. Abartmayalım.
Oden herhangi bir amiralin belasını verirBen Rayleigh harici kaptan dışında bir karakterin amiral dengi olabileceğini sanmıyorum. Oden normalde o Kaido'dan elbette güçlüydü ama dayanıklılığı el veremeyecek durumdaymış ki bayılmış. Tabi bunda beklenmedik anda kafaya darbe almasının etkisi büyük ama yine de amiral etmez Oden. Senin dediğine gelirsek ebette çok güçlü ve Oda vs çizemeyen biri ama kıyaslandığı karakter amiral.