Bir tur o da dövmüş müdür ace'i, ne diyorsun?Oden 1 yıl gidip geliyorum dedikten sonra geri gelmeyince bari ben kalayım demiş Adamlık yapmış İzo başkan.

Bir tur o da dövmüş müdür ace'i, ne diyorsun?Oden 1 yıl gidip geliyorum dedikten sonra geri gelmeyince bari ben kalayım demiş Adamlık yapmış İzo başkan.
Oden'in bayıldığı yerde Kin'emon falan bayılmadı. Oden'in orada bayılamsı üzerinden yorum yapacaksak birçok mevzuyu da farklı yorumlamalıyız. Kin'emon dayanıklılık olarak Kizaru ve Oden'den iyi mi yani?Ben Rayleigh harici kaptan dışında bir karakterin amiral dengi olabileceğini sanmıyorum. Oden normalde o Kaido'dan elbette güçlüydü ama dayanıklılığı el veremeyecek durumdaymış ki bayılmış. Tabi bunda beklenmedik anda kafaya darbe almasının etkisi büyük ama yine de amiral etmez Oden. Senin dediğine gelirsek ebette çok güçlü ve Oda vs çizemeyen biri ama kıyaslandığı karakter amiral.
Etmez usta, adamın dayanıklılık yok. Kizaru, Kuzan, Akainu hepsi kafadan darbe aldı. Kuzan, Garp’dan suratına kral hakili yumruk yedi iki kere hemde. Akainu WB’den kafaya deprem yumruğu yedi. Kizaru uyanış+kral haki kombosu yedi. Hiç biri bilincini kaybetmedi Oden gibi.Oden'in amiral etmeme ihtimali yok sen ne diyorsun la
Luffy ile karıştırdın diyorumBir tur o da dövmüş müdür ace'i, ne diyorsun?![]()
Wanonun kurtarıcısı olan mı, yok alayını topla terliği etmez.Luffy ile karıştırdın diyorum![]()
Nika başka haklısın ona lafımız yok büyük bir özgürlük savaşçısıdır Nika.Wanonun kurtarıcısı olan mı, yok alayını topla terliği etmez.![]()
Kin’emon bloklayarak hasarı emdi biraz. Oda’nın öyle saçma bir mantığı var. Bloklayınca tek yemiyorsun sadece hasar alıyorsun.Oden'in bayıldığı yerde Kin'emon falan bayılmadı. Oden'in orada bayılamsı üzerinden yorum yapacaksak birçok mevzuyu da farklı yorumlamalıyız. Kin'emon dayanıklılık olarak Kizaru ve Oden'den iyi mi yani?
Karasakal tayfası hep kafadan darbe aliyor ama bayılmıyor o zaman tayfa'nin her bir bireyi> oden adam haki basmamistir kafası hassastır ya da bayılma rolü yapmistir bilemeyiz.Etmez usta, adamın dayanıklılık yok. Kizaru, Kuzan, Akainu hepsi kafadan darbe aldı. Kuzan, Garp’dan suratına kral hakili yumruk yedi iki kere hemde. Akainu WB’den kafaya deprem yumruğu yedi. Kizaru uyanış+kral haki kombosu yedi. Hiç biri bilincini kaybetmedi Oden gibi.
Garp'tan adam darbeyi yedi alnının ortasına bırak bayılmayı atağını bile kesmediKarasakal tayfası hep kafadan darbe aliyor ama bayılmıyor o zaman tayfa'nin her bor bireyi> oden adam haki basmamistir kafası hassastır ya da bayılma rolü yapmistir bilemeyiz.![]()
Karasakal tayfası kimden ve nerede kafadan darbe aldı, hiç hatırlamıyorum.Karasakal tayfası hep kafadan darbe aliyor ama bayılmıyor o zaman tayfa'nin her bir bireyi> oden adam haki basmamistir kafası hassastır ya da bayılma rolü yapmistir bilemeyiz.![]()