Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1098: Bonney'nin Doğumu

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 111 61.3%
  • Orta

    Kullanılan: 40 22.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 16.6%

  • Kullanılan toplam oy
    181
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis, sürekli bakması gerekecek her türlü. Kuma’nın nerede baktığı önemsiz, her türlü Bonney yüzünden işlere koşturamayacaktı.
Bonney'de hastalık çıkana kadar Kuma gayet hem diğer işlere koşturuyor (Sabo'yu eğitmek, devrim yapan ülkelere desteğe gitmek vs.), hem de çocuğa bakıyordu. Gördüğün gibi sürekli bakmasına gerek yok. Zaten çocuk biraz büyüdü mü başında sürekli durması da gerekmez. Ayrıca karargahta sürekli birileri var, çocukla ilgilenme noktasında yardımcı olabilirlerdi.



Bakıyoruz Gri Terminal'den ve Lulusya'dan kurtarılanlar içinde çocuklar var ve bunlar Devrimci Ordu'yla kalıyorlar, davaya katılıyorlar. Çocuk bakma işi falan işin bahanesi yani.
 
Bu bölüm içime oturdu ya. Kuma'nın hikayesinin ayrı bir yeri var benim için artık. Oda, oldu olası bu karakter geçmişi yazma işini iyi yapıyor ama bu da artık ustalık eseri oldu. Oden'den daha sağlamdı bence.

Çok güzel detaylar paylaşmışsınız, tartışmışsınız. Ben de ufak bir detay paylaşmak istiyorum. Basit bir şey ve açık da bir şey, herkes fark etmiştir aslında ama beni nedense çok etkiledi. O yüzden paylaşmak istedim.

Kuma'nın o meşhur sözünü ilk kullandığı yer. Meğer insanların korktukları o cümle, ne kadar naif bir şekilde ortaya çıkmış:


Hiç derdimiz yokmuş gibi bir de bunlar çıktı başımıza. Saygılar Odacım. Hep böyle bölümler çiz. Bırak umrumuzda olmayan karakterleri, bomboş bölümleri. Bak, sağlığın da gidiyor artık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık