Rica ederim, bilmukabeleGüzel tartışmaydı, eğlendim. Teşekkürler @Skywalker @Büyük Korsan Kaidou
Rica ederim, bilmukabeleGüzel tartışmaydı, eğlendim. Teşekkürler @Skywalker @Büyük Korsan Kaidou
RA = returning of acquaintances
Halen kırmadan, incitmeden, ithamda bulunmadan tartışılabilindiğini görmek beni sevindiriyor.Rica ederim, bilmukabele
Burada smoker a katılıyorum. Daha bebekken hem devrim ordusuna yardım edip hem adaya ışınlanıp Bonney bakıp hem saboyu eğitebiliyordu. Bebekken ilgiye ve bakıma muhtaçken bu kadar her işe yetişebilen adam için adanın güvenli bir yerinde iyi koşullarla bir yer ayırırsan herkesin işine yarar. Ki Bonney zaten neredeyse eğitilebilecek yaşlara bile geldi. Saboyu eğittikleri gibi onu da orada yavaş yavaş eğitebilirlerdi bile.Reis, sürekli bakması gerekecek her türlü. Kuma’nın nerede baktığı önemsiz, her türlü Bonney yüzünden işlere koşturamayacaktı.
Çok güzel duygu verdi gerçekten. Kısa arka plan hikâyelerinde çok başarılı. Emzik reis de mesela çok iyiydi.Benim için şu ana kadar ki en altı dolu, en hoş söz cümle Kuma'nın alttaki şu sözüydü.
Ginny neredesin? Göz açıp kapayıncaya orada olabilirim demesiydi. Aga müthişti ya. Kuma müthiş bir karakter.
Zoro durdurmuştu galiba. Durduran olmasa çoktan gitmişti.Forumda Dragon'un Ginny için yap(ma)dıklarına karşılık olarak Luffy'nin, Robin için dünya hükumetine savaş açmasından bahsedilmiş. O kadar geriye gitmeye gerek yok, bi 30-40 bölüm önce yine Luffy sırf Vivi için az daha Mariejois basacaktı (ki Vivi'nin o an ki durumu da Ginny'e epey benzerdi). Cidden bir baba ile oğlu arasında en fazla bu kadar zıtlık olabilir herhalde.