Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1098: Bonney'nin Doğumu

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 111 61.3%
  • Orta

    Kullanılan: 40 22.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 16.6%

  • Kullanılan toplam oy
    181
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sayıdan sonra 1099'da Vegapunk ve Tiran Kuma adının alınması, 1100'de ise büyük ihtimalle Roger&Nika ikilisinden birisini göreceğimizi düşünüyorum.

Bahsedilen hastalık konusunda nasıl bir tedavi uygulandığı hakkında iki seçenek var gibi gözüküyor.

1. Yediği meyveden ötürü, hücrelerini değiştirebildiği için vücudundaki sorunlu hücreleri büyük ihtimalle değiştiriyor.
2. Dragon'un doktorlardan bahsedip, Vegapunk'a gitmesini önermiş olabilir ve kendisine yapıldığı gibi Bonney için de yeni bir beden istemiş olabilir.

Çok fazla kutsal ejder gösterilmediği için, Bonney'in babasının Rosward olacağını düşünüyorum. Zoro'yu Charlos'un elinden (yada tam tersi) kurtarması da göz önüne alabiliriz.

Oda'nın bu sayıdaki çizimlerinde en garibime giden noktası da çok karanlık olması, Ginny ile konuşma karelerin çoğu kara kalemin dibine kadar inmiş bir sonraki sayı'da bu çizim tekniğini de kullanırsa şaşırmam.
 
Bence Bonney iyileşmedi. 10 yaşına gelince öleceğini söylüyor doktor. Meyvesinin gücüyle dışını yetişkin gibi gösterse de, yaşını 9 civarında tutuyor olabilir.
Reis doktor güneşe aya çıkmasa bile max 10 yaşına kadar yaşar demiş. Bonney hem denizlerde geziyor hem meyveyle yaşını büyütüp küçültmesi hastalığını etkilememeli. Bence yüksek ihtimalle bir şekilde iyileşti. Yada roger gibi bir şekilde bir süre daha yaşamanın yolunu buldu.
 
Ace wbye laf ediliyor diye geri dönüp saldırıyor. Luffy 2 saattir tanıdığı camie için kutsal yumrukluyor gözünüzü seveyim cidden bu kadar insan gelip geçti koskoca evrenden fisher tiger dışında bir şey yapan yok mu? Bu nasıl bir öz saygısızlık? Nasıl bir aşağılık kompleksi? Sizin karınızı, kardeşinizi, kızınızı kaçırıp yatağa sokacaklar; babanızı, oğlunuzu alıp kendilerini taşıttırcaklar; canları isteyince siz tavşansınız diyip tüfekle sizi kovalayacaklar ve siz bunu 800 yıl çekecek misiniz? Midesizler.
İşte bu yüzden bireysel tepki yerine halk uyanışı gerekiyor. Kısasa kısas yaparsın vurursun vurulursun ölen ölür sistem kalır. Devrim ise bozuk sistemi ortadan kaldırır. Dikkat ettiysen savaşları denizcilerle değil puştsallarla. @Tiksav Lee arkadaşa devrimci eli uzatalım. Sende olacaktı bir tane.
 
Luffy Kaido'yu indirirken "arkadaşlarının istedikleri kadar özgürce yemek yiyebilecekleri bir dünya" düzeni istediğini söylemişti. Kutsallar bu amacının önündeki en büyük engel deli oğlan, babanla birlik olma vakti.
 
Luffy Kaido'yu indirirken "arkadaşlarının istedikleri kadar özgürce yemek yiyebilecekleri bir dünya" düzeni istediğini söylemişti. Kutsallar bu amacının önündeki en büyük engel deli oğlan, babanla birlik olma vakti.
Babası ile birlik olup öyle uzaklara doğrumu bakacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık