Yok be, aslında özellikle kurgu eserler beni pek duygulandırmaz ama bu flashback baştan sona etkiledi beni. Kuma'nın hayatını One Piece'teki en üzücü hikaye ilan ediyorum.aga sen baya duygusalsın ya…
Yok be, aslında özellikle kurgu eserler beni pek duygulandırmaz ama bu flashback baştan sona etkiledi beni. Kuma'nın hayatını One Piece'teki en üzücü hikaye ilan ediyorum.aga sen baya duygusalsın ya…
Şaka filan değil artık gerçekten böyle düşünmeye başladımSümüklü Helmeppo Koby'i kurtarıcam diye yonko adasına gitmek istiyor. Garibim 1 tane de seraphim istiyor.
Helmeppo > Dragon.
Ginny diyor şanslıyım diyeKuma'yı eleştireceğimi düşünmezdim.
Sevdiğin 2 yıldır ortalıkta yok. Kalkıpta Dragon'a kutsallardan almak için tek kelam etmedin mi? İtiraz etse de bunun için delirmedin mi? Birde Ginny arayınca " Amma şanslıyım. " diyor. Yahu kadın hasta oldum diye kovdular diyor. Bu şanslıyım diyor. Ne şansından bahsediyorsun ya. Sen bu kadın için geçen 2 yılda ne yaptın?
Ace, Oden için WB'ye kafa tutuyordu ya. Kuma sen ne yaptın. Diğer yaşadıkların bir yana fakat Ginny'siz kalmak senin suçun.
Kuma panelinde durunca o diye aldım direkt.Ginny diyor şanslıyım diye
Ah bir de dediklerimizi yapsaUsta ? Oda forumları okumuyor diyenler utanır mı sanmam. Daha geçende Brook’un sanatçı hallerini özledim diyordun. @Skywalker
Kral olacak çocuktu da işte cesareti gerekenden de fazlaydıAce bırak canlıyı Sabo öldü diye 5-6 yaşında kutsal ejderlere saldırmaya gidiyordu Dadan direğe bağladı çocuğu durdurmak için xD