Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1097: Ginny

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 133 79.6%
  • Orta

    Kullanılan: 26 15.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 8 4.8%

  • Kullanılan toplam oy
    167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adım gibi eminim bu içi boş mesaj atan haterlar yine patlayacak ilerleyen dönemde.Akıllanmayacaklar yok durum onu gösteriyor.Şimdiye kadar hiç sekmedi çünkü.:ehe:
 
Bak bugune kadar denizciler icinde işlwnmiş iyi olarak bildigimiz karakterlere ve yaptiklarina bakalim...

Dragon:
Denizci oluşumunun içinde ki adaletsizlikleri görüp istifa ediyir ve devrimci oluyor.

Smoker:
Alabasta da Luffy'ler korsan olmasına rağmen onlara yardım ediyor. Ve sonra Hukumet arayip olayin kahramani ol dediklerinde... Onlara bok yemelerini söylüyor. Kendi olusumuna karsi gelmis oluyor.

Tashigi:
Yine Smoker gibi Alabasta da bizimkilere yadlrdım ediyor. Sonra ağlıyor çünkü gücü yetmiyor. Kendi olusumuna karsi gelmis oluyor.

Coby:
Mf de öleceğini bile bile Sakazuki'nin karşısına dikiliyor. Kendi olusuma karsi geliyor.

Saul:
Ohara olayında... oharalı Robine yardım ediyor ve ölümü göze alıyor ve lendi olusumuna karsi gelmis oluyor.

Kuzan:
Aynı şekilde hem Robun hem de Saul'a merhamet ediyor. Sonra Saka ile dövüşüp yenilince denizciliği bırakıyor. Kendi olusumuna karsi geliyor.

Fujitora:
Amiral olmasına rağmen... Schi sistemine çomak sokuyor. Kutsal ejderlerin topraklarında kölelere yardım ediyor. Kendi olusumuna karsi geliyor.

Garp:
Sadece Kraker yiyip gülüyor... ksksksksk

Yani adamın denizci olsumuna en ufak bir baş kaldırısı yok resmen. Herif Kutsallardan emir almam diyor ama bunun icin buldugu cozum koramiral kalmak.

God valley olaylarinda... Kutsallara yardim etmem diyor ama gorunene gore ciglik cigliga olen kolelere de yardim ettigi falan yok. Hatta utanmadan bu olaydan sonra herif bir de "Kahraman" olarak anılıyor.

Mf de... kendine emanet edilen cocuk, Öz torunu ve en son Ögrencisi... Saka tarafından delik deşik ediliyor ama yine sert bir baş kaldırma yok. Hatta olaydan sonra hala Kahraman Garp olarak denizcilere hizmet ediyor adam. Sengoku bile emekli oldu anasını satayım skskkssk ve bir de Mf de Shanks'e Luffy'i korsan yapti diye diş sıkıyor... Shanks dedigimiz adam da oraya gelip savası bitiren... torunu ve ögrencisini kurtaran adam he. Güler misin ağlar mısın...? Skskskksk

Garp'ın bu olusuma karsi yaptigi tek hareket... Mf de Luffy den yumruk yiyip düşmek. Ona da zatane kimse bir sey diyemez. Cunku yaptigi hareket cok cakalca. Garp böyle ayranim dokulmesinci bir adam iste.

Son olarak... Mf de ögrencisini kurtarmaya yeltenmeyen ve agzi acik olayi izleyen adam... nedense bu sefer ayni ogrencisi icin olume gidiyor. Neden gidiyor peki...? Cunku bu sefer karsisindakiler korsan... Yani yine denizci olusumuna karsi bir hareket yok. Kisacasi Garp iki yuzlu bir karakter... :d
@Alpamis'a anlatma bunları git bir duvara anlat dile gelir şöyle karşılşıklı iki laf edersiniz bari xD
 
Garp'ı boş verin de, Kuma'nın meyvesi neden bu kadar saçma? Birbirinden alakasız bir sürü özelliği var.

Pati her şeyi yansıtıyor, istediği yere ışınlıyor, acıları topluyor, anıları topluyor. Şok dalgaları yolluyor.

Bu kedi tanrısının patisi mi?
 
Artık Dragon ve Kuma'nın olaylar netleştiğine ve seride kim adam kim adam değil netleştiğine göre en keyif verecek senaryo:Grosei ve kutsalları Dragon önderliğindeki devrim ordusu bitiriyor.Amiraller ve denizcileri Hasır şapkalar ve filo bitiriyor.Teach Garp'ı 3 evetle uğurluğuyor.Dragon ve Luffy IM'yi bitiriyor.Orada Dragon ölüyor dram dozumuzu alıyoruz.Hepsi bitince Luffy amiralleri ve onların peşindeki bağnazları yok ettikten geriye kalan Smoker Tashigi ve Coby gibi gerçek adaletin peşinde olanlara şans tanıyor. Coby'e yol veriyor adalet adamı olacaksan adam gibi bir adalet sistemi kur kutsalmış,mübarekmiş dinleme sen de yozlaşırsan senin için de tekrar gelirim diyor.Büyük savaş arc ı bittikten sonra ortalığın karışıklığından fırsat bulan Teach One piece'e ulaşmak üzereyken karşısına Luffy çıkıyor final savaşımızda Luffy Teach'i indiriyor One piece e ulaşıyor.Al sana mis gibi son.
Coby kısmı bana aşırı saçma geldi. Luffy'nin onlara aklı yetmez ayrıca onurlu denizciler yeni bir birlik kurmak veya denizciliğe devam etmek yerine Dragon'un yeni hükümet biçiminin askerleri olurlar.
 
Geri sahiplerine dönecekse, Kuma'nın Vegapunk'ın yanında bıraktığı anısı neden yıllarca bekletilebiliyor? Onu taaki Bonney gelip aldı. Acı da anı gibidir bence
Acının öylece kaybolmayacağını ve birisi bu yükü sırtlanmazsa daha kötü bir şekilde onlara geri döneceğinden bahsediyor o yüzden öyle bir çıkarımda bulundum.

Tüm o acı ve sıkıntı ortadan kalkmaz derken yaşlıların çektiği acılardan mı yoksa fiziksele dönüştürdüğü acıdan mı bahsediyor emin değilim, ama bir sonraki panelde tekrar ve tekrar onları ziyaret eder dediği için fiziksele dönüştürdüğü acıdan bahsettiğini düşünüyorum.

Anısı neden yıllarca bekleyebiliyor emin değilim, ama eğer Kuma gerçekten öldüyse, geriye ondan zihninden vs. bir şey kalmadıysa belki o yüzden geri dönemiyor olabilir.

Şuan ki Kuma gerçekten belki de bir robottan ibaret, belki gelip anılarını alsa bile orijinal Kuma olmayabilir işin sonunda asıl Kuma'nın anılarını alan orijinal benliği ölmüş bir cyborg tekrar bilinç kazanmış olacak olabilir, tam olarak anlatamadım belki ama neyse işte...


 
Sevgili arkadaslar... eger olur da patlarsam benim icin sıkıntı yok. Ben patladigi zaman patladigini kabul edecek erdeme sahip bir insanim. Hatta zamanin da cok savundugum "ZKK" olayinda atom bombasi etkisinde patlayip... bunu kabul edip... ustune kendimle dalga gecmisligim de var. Ama sunu da bilmenizi isterim ki... bu forum da hepimiz birer patlama adayiyiz... yani patlarsam eger ne ilk patlayan ne de son patlayan kisi olmayacagim... iciniz rahat olsun lutfen... skskskskks
 
Garp'la ilgili hiçbir şey görmedik ki, mesela demişsin ki "en ufak bir baş kaldırışı yok resmen" nereden biliyorsun mesela?
"God valley olaylarında.." bi açıklar mısın o olayları, ben görmedim çünkü henüz.. görmediğin her boşluğu kendi kafandaki senaryoyla doldurmuşsun gibi sanki..
Garp'ı savunmuyorum, aynen söylediğin gibi rezil bir karakter de çıkabilir, ha şaşırırım o ayrı fakat bunların hepsi senin boşluk doldurmaların. Tahminlerini, gerçeklikmiş gibi yorumlaman bana nahoş geliyor.
Zaman gösterecek.. Bana öyle geliyor ki, Garp hakkında henüz detay açıklanmamışken, bu denli iddialı konuşan herkes çok büyük patlayacak. öyle böyle değil.
Tahminim, Garp'la Kuzan birlikte yaptıkları bir planı takip ediyorlar. Pilava değil, plana sadık kal! ahahaha
Simdi soyle ki... hepimiz bir dizi-film-kitap-anime-manga okurken/izlerken... orada ki karakterleri bize gosterildigi kadar yorumlariz ve sever ya da nefret ederiz. Hatta bundsn dolayi ilerleyen zamanlar da... cok sevdigin bir karakterden nefret eder ya da cok nefrer ettigin bir karakteri seversin. Su anda Garp'in benim elestirdiklerimden tersi bir seyi yok. Hatta en ufak bir seyi yok. O yuzden gorduklerimiz icinde bu elestirilerimin hic biri yersiz degil bence :D

Kızan Akainu'dan dayak yediği için bırakmış gibi duruyor. Kazanmış olsa bırakacak mıydı?
Olay neden kavga ettigi ama Alpa'cigim. Demek ki Saka ve sistemle bir sıkıntısı var. Yoksa kenarda Kizaru gibi oturuo susardi. Kaldi ki Kuzanin zaten sistemle sıkıntısı oldugu yaptigi hareketlerden belli.
@Shakan az kalsın sana sövüyordum senin tarzın bir avatarla racon kesip bütün nefreti sana yönlendiriyor bu @Tommy Vercetti dikkat et
@Alpamis'a anlatma bunları git bir duvara anlat dile gelir şöyle karşılşıklı iki laf edersiniz bari xD
Alpa da anlayacak elbet bir gun Red'im... skskskks
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık