Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1096: Kumachi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Şampiyonlar Ligi

    Kullanılan: 234 79.3%
  • İyi

    Kullanılan: 27 9.2%
  • Orta

    Kullanılan: 23 7.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 11 3.7%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji gen,haki,tava,tencere artık ne varsa her şeyi uyandırsa bile prime Kaido’yu alamaz.

O zaman ki meyvesiz Kaido’dan bahsetmişsin yeni gördüm karakteri bir görmek lazım önce.
Kaido, Rocks Korsanları zamanında ne meyve gücü var ne de bu zamandaki kadar güce sahipti. O zamanda bile Sanji yenecek seviye değilse o zaman bu adam amiral seviye miydi ki Sanji alamıyor?

Sanji şu anda çok rahat YC2 indirecek seviyede sende vur dedik öldürdün.

Kaido'nun en güçlü dönemi şu anda Wano'daki haliydi. Prime dönemi de en güçlü olduğu dönem olduğuna göre Kaido için Oden karşısındaki hali için prime dönemi diyemeyiz. Bu adam 34 yaşında Moriah'la kapışıyordu yani 21 yaşındaki hali aman aman güçlü olduğu bir zaman değildi. Moriah'ı bizim Luffy zaman atlaması öncesinde yenmişti. Kaido anlayacağın o kadar güçlü değil o zamanlarda. Yaşına göre gücü fazla olduğu için korkulan biriydi sadece.

Şimdi düşününce Luffy'nin net alacağını düşünüyorum aynı şekilde Sanji'nin ve Yamato'nun da alacağını düşünüyorum. Zoro vs WB kapışması da tam net değil yüksek ihtimal WB alır. Roger ve WB'nin altın çağı mangada gösterildiği zaman ki halleridir. Yani Tanrı Vadisi'nden 12 yıl sonra. Xebec'in de prime zamanı olmayabilir Tanrı Vadisi zamanları.
 
Eski amiral üçlüsü o zamanlar 20 yaşlarında ya var ya yok. Yani amiral olduklarını sanmıyorum. Olsalar bile Kaido gibi çömez olacakları için çok önemli değiller. Bu durumda Garp'ın çağrılması Garp'a artı yazmaz. Hee o dönemde 3 amiral yoksa ki görünen kadarıyla isimleri bile olmadığı için yok... Bu Garp'a hiç artı yazmaz.

Eskiden daha az korsan olduğu için amiral sayısı azdı bence. Korsan çağı başladıktan sonra amiralleri arttırdılar diye düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Listenin azizliğini görmezden gelirsek, Yamato tayfada değil ki?
Tayfaya gelecek en kısa zamanda. Rocks Korsanları için Linlin neyse Hasır Şapka Korsanları için de Yamato odur.

Rocks Korsanları'nda da üç tane bayan var biri canavar gibi güçlü diğer ikisi daha zayıf güçte olan kişiler. Yamato da tayfaya gelince bizim ekip de böyle olacak.

Ayrıca listenin azizliği diye bir şey söz konusu değil. Rocks Korsanları o dönem için çok güçlü kişilerden oluşuyor olsalar da hiçbiri zirve halinde değiller.

Xebec, tayfasına en güçlü kaptanları almış olduğu için Rocks Korsanları'nın ismi çok fazla nam yapıyor. Xebec dışında hiçbirinin zirve gücünde olduğunu sanmıyorum.
 
Ginny sabo'nun annesi olabilir mi? Asil bir aileden dendi ama ginny ben profesyonel hirsiz ve gizli bir dinleyiciyim dedigi icin sabo aklima geldi nedense.
Birde kafama takilan zamaninda korsanlar gidip donanma, kadim uye, kutsal ejderin oldu bir yere saldirabiliyorken daha sonra bu neden tekrarlanmadi? Sonucta bu ekipten sadece xebec fire verdi.
 
Akıllardaki soru...

Bu grup Beyazbıyık tayfası yerine Ace'i kurtarmaya gelseydi bu dönemdeki halleriyle kurtarabilirler miydi?..
Hepsinin amacı ace i kurtarmaksa ve birazcık iyi geçinebileceklerse ortamdan büyük duman yükselirdi. Kaido o sıralarda hemen hemen boş. Ama diğerleri orta zorlukta alırdı bence.
 
Fullbody"ci Leg Day'i aksatmis Maymun Garp'a acik mektup

Garp seni kiniyorum ve sana laflar hazirladim...

Bu bolumde kutsal ejderin de dedigin gibi yillarca marines'e hizmet ederek postal yalayici hukumet kopegi oldugun tescillenmistir. 3 yilda bir yasanan boyle bir kiyimdan senin gibi bir denizcinin haberi sizce olmayabilir mi? Tabii ki hayir! Beyefendimiz boylesi bir insanlik drami yasanirken inzivaya cekilmis mojitolari goturuyor genc denizci kizlara egitim veriyormus. Taa ki kafasina takmis oldugu ezeli rakibinin o adaya gittigini ogrenene dek... Kor olabilirim ama bu hareketlerin gozumden kacmadi Maymun Garp!


Simit sat onurunla yasa!

- Magdurlarin Amirali Fujitora
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık